Інгредієнти:
авокадо - 2 шт.,
помідори - 300 г,
цибуля - 1 шт.,
квасоля (червона у власному соку) - 350 г,
перець чилі - 2 шт.,
сік лайма - 15 мл,
оливкова олія - 60 мл,
сіль - ¼ ч. ложки,
чорний мелений перець - ¼ ч. ложки.
Спосіб приготування:
Авокадо очистіть і наріжте кубиками. Помідори наріжте кубиками. Цибулю очистіть і тонко поріжте.
Нарізані овочі складіть в миску, додайте квасолю.
Перець очистіть від насіння і дрібно наріжте.
Приготуйте заправку. Змішайте сік лайма, оливкову олію, сіль і перець.
Приготованою заправкою полийте салат, перемішайте.
|