Інгредієнти:
квасоля (біла) - 3 склянки,
морква - 1 кг,
болгарський перець - 1 кг,
помідори - 2 кг,
сіль - 2,5 ст. ложки,
цукор - 200 г,
олія - 1 склянка,
оцет (9 %) - 70 мл.
Спосіб приготування:
Квасолю відваріть до готовності.
Моркву очистіть, відваріть до напівготовності і наріжте кубиками.
Перець наріжте соломкою.
Помідори очистіть і поріжте кубиками.
Перець і помідори змішайте, додайте цукор, сіль, олію і закип’ятіть. Додайте інші продукти і тушкуйте 15 хвилин. Наприкінці додайте оцет і закип’ятіть.
Розкладіть салат по стерилізованих банках і закатайте стерилізованими кришками.

|