Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Овочевий салат з квасолею

    Інгредієнти:
        квасоля (біла) - 3 склянки,
        морква - 1 кг,
        болгарський перець - 1 кг,
        помідори - 2 кг,
        сіль - 2,5 ст. ложки,
        цукор - 200 г,
        олія - 1 склянка,
        оцет (9 %) - 70 мл.

    Спосіб приготування:
        Квасолю відваріть до готовності.
        Моркву очистіть, відваріть до напівготовності і наріжте кубиками.
        Перець наріжте соломкою.
        Помідори очистіть і поріжте кубиками.
        Перець і помідори змішайте, додайте цукор, сіль, олію і закип’ятіть. Додайте інші продукти і тушкуйте 15 хвилин. Наприкінці додайте оцет і закип’ятіть.
        Розкладіть салат по стерилізованих банках і закатайте стерилізованими кришками.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 500 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0