Інгредієнти:
салат айсберг - 1 середній качан,
помідори чері - 200 г,
зелена цибуля - 50 г,
болгарський перець (жовтий) - 0,5 шт.,
часник - 1 зубець,
сир з пліснявою - 50 г,
йогурт - 200 мл,
майонез - 2 ст. ложки,
білий винний оцет - 1 ст. ложка,
цукор - 1 ч. ложка,
сіль і чорний мелений перець за смаком.
Спосіб приготування:
Качан салату вимийте, розріжте на шість секторів.
Цибулю, перець і помідори вимийте. Цибулю наріжте навскіс, помідори черрі – на четвертинки, перець наріжте дрібним кубиком.
У банці змішайте всі інгредієнти для заправки (йогурт, майонез, оцет, цукор, сіль, перець, часник, тертий на дрібній тертці), закрийте кришкою і збовтайте.
Викладіть салат на тарілку, полийте заправкою, посипте зеленою цибулею, чері, кубиками перцю і розкришеним сиром.

|