Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат айсберг з йогуртовою заправкою

    Інгредієнти:
        салат айсберг - 1 середній качан,
        помідори чері - 200 г,
        зелена цибуля - 50 г,
        болгарський перець (жовтий) - 0,5 шт.,
        часник - 1 зубець,
        сир з пліснявою - 50 г,
        йогурт - 200 мл,
        майонез - 2 ст. ложки,
        білий винний оцет - 1 ст. ложка,
        цукор - 1 ч. ложка,
        сіль і чорний мелений перець за смаком.

    Спосіб приготування:
        Качан салату вимийте, розріжте на шість секторів.
        Цибулю, перець і помідори вимийте. Цибулю наріжте навскіс, помідори черрі – на четвертинки, перець наріжте дрібним кубиком.
        У банці змішайте всі інгредієнти для заправки (йогурт, майонез, оцет, цукор, сіль, перець, часник, тертий на дрібній тертці), закрийте кришкою і збовтайте.
        Викладіть салат на тарілку, полийте заправкою, посипте зеленою цибулею, чері, кубиками перцю і розкришеним сиром.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 557 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0