Склад: 2 авокадо; 2 червоні грейпфрути; 150г сиру фета; Лимонний сік; Оливкова олія; Сіль; Перець; Дрібка цукру.
Приготування: Грефпфрути розділити на дольки і почистити від прозорих оболонок. З авокадо вийняти кістку, м'якоть порізати на дольки, скропити соком лимона. Сир порізати на кубики. Викласти на плаский полумисок шматочки сиру, авокадо і грейпфрута. Олію вимішати з лимонним соком, сіллю, цукром і перцем. Соусом полити салат.
Секрет: Труднощі вас чекають під час виймання кістки з авокадо. А зробити це треба так: овоч розрізати по довжині навпіл, а тоді обидві частини прокрутити у протилежні боки. У результаті кісточка легко відокремиться від м'якоті.
|