Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат Галицький
    Склад:
       1 головка капусти (можна пекінської);
       2-3 варені морквини;
       2-3 варені картоплини;
       5 невеличких квашених огірків;
       0.5л квасолі;
       Пучок зелені петрушки;
       2 пакети майонезу;

    Приготування:
       Картоплю і моркву зварити, остудити, порізати великими кубиками. Квасолю нарізати соломкою. Зелень петрушки посікти, огірки нарізати. Все перемішати і заправити майонезом. Салат має трохи постояти, аби капуста зм'яклаю Викласти на листки капусти, прикрасити зеленню петрушки.

    Секрет:
       Щоб квасоля швидше зварилася, її треба намочити на ніч, а до води під час варіння додати 1 чайну ложку харчової соди.
    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (04.09.2010)
    Переглядів: 1714 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: