Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат Грецький
    Склад:
       2 помідора;
       2 огірка;
       1 болгарський перець;
       50г чорних маслин без кісточок;
       100г сиру;
       30г оливкової олії;
       1 цибуля;
       Кілька листків салату або пекінської капусти.

    Приготування:
       Усі овочі порізати на великі кубики, маслини - на половинки, заправити оливковою олією. Додати сіль та перець до смаку. Викласти на листки салату і задекорувати шматочками перцю.

    Секрет:
       Салат буде саме "Грецьким", якщо візьмете синю солодку, так звану ялтинську цибулю.
    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (04.09.2010)
    Переглядів: 6165 | Коментарі: 13 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: