Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат Грибочки в червоному

    Інгредієнти:

    Гриби мариновані - 1 банка. (300гр./чістий вага-260 гр.)
    Перець болгарський (червоний) - 1 шт. (200 гр.)
    Помідори - 3 шт. (275 гр.)
    Цибуля червона - 1 шт. (80 гр.)

    Лимон (сік) - 1 шт. (5-6 ст.л.)
    Цукор - 1/4 ч.л.
    Оливкова (рослинна) олія - 2-3 ст.л.
    Сіль, перець - за смаком.
    Рейган (базилік фіолетовий) - 1 пучок. (Можна і без!)

    Спосіб приготування:

    Цибулю нарізати тонко, четвертінками .Полити 1 ст.л. лимонного соку, додати цукор і перемішати.
    Помідори нарізати тонкими смужками, бажано без соку і насіння.
    Перець очистити від насіння, нарізати довгими смужками.
    З грибів злити маринад і додати цибулю, помідори, перець болгарський.
    Перед подачею полити сумішшю оливкового масла і лимонного соку. Сіль, перець - за смаком.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 579 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0