Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
Салат із кропиви і кульбаби
Склад: Молода кропива - 30г (одна жменя) Журавлиний сік - 1ст. ложка Розсіл з-під квашеної капусти - 1 ст. ложка Соняшникова олія - 1 ст. ложка Ріпчаста цибуля - 1шт. Січена зелень кульбаби - 60г. Волоські горіхи - 3-4 шт. Сіль.
Приготування: Молоду
кропиву (одну жменю) дуже дрібно посікти, посолити, змішати з
журавлиним соком, стільки ж розсолу з-під кислої капусти і стільки ж
соняшникової олії, додати січену ріпчасти цибулю, покласти зверху січену
зелень кульбаби. Зверху прикрасити волоськими горіхами, подрібненими на
шматки.
|
Категорія: Салати | Додав: slav4uk (06.01.2013)
|
Переглядів: 1341
| Рейтинг: 0.0/0 |
|