Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат із кропиви і кульбаби
    Склад:
    Молода кропива - 30г (одна жменя)
    Журавлиний сік - 1ст. ложка
    Розсіл з-під квашеної капусти - 1 ст. ложка
    Соняшникова олія - 1 ст. ложка
    Ріпчаста цибуля - 1шт.
    Січена зелень кульбаби - 60г.
    Волоські горіхи - 3-4 шт.
    Сіль.

    Приготування:
    Молоду кропиву (одну жменю) дуже дрібно посікти, посолити, змішати з журавлиним соком, стільки ж розсолу з-під кислої капусти і стільки ж соняшникової олії, додати січену ріпчасти цибулю, покласти зверху січену зелень кульбаби. Зверху прикрасити волоськими горіхами, подрібненими на шматки.
    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (06.01.2013)
    Переглядів: 1341 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: