Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
Салат із кропиви і кульбаби з кефіром
Склад: Молода кропива - 30г. Січена зелень кульбаби - 60г. Кисляк чи кефір - 1 склянка.
Приготування: Молоду
кропиву і зелень кульбаби дуже дрібно нашаткувати, посолити і
приправити кисляком чи кефіром. Кульбабу варто брати наймолодшу. Якшо
виявиться занадто грікою, після миття і дезинфекції, можна її протримати
1/2 години в холодній чи ледь теплій воді. Частина солей витягнеться
водою, але надмірна гіркота зникне.
|
Категорія: Салати | Додав: slav4uk (06.01.2013)
|
Переглядів: 933
| Рейтинг: 0.0/0 |
|