Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат із кропиви і кульбаби з кефіром
    Склад:
    Молода кропива - 30г.
    Січена зелень кульбаби - 60г.
    Кисляк чи кефір - 1 склянка.

    Приготування:
    Молоду кропиву і зелень кульбаби дуже дрібно нашаткувати, посолити і приправити кисляком чи кефіром. Кульбабу варто брати наймолодшу. Якшо виявиться занадто грікою, після миття і дезинфекції, можна її протримати 1/2 години в холодній чи ледь теплій воді. Частина солей витягнеться водою, але надмірна гіркота зникне.
    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (06.01.2013)
    Переглядів: 933 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: