Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат із печеного буряка та шпинату.
    Склад:
      2 середні буряки;
      2 cт.л. оливкової олії;
      2 зубці часнику;
      Сіль;
      50г шпинату;
      30г сиру;
      Кілька ядер волоського горіха;
      4-5 ст.л. сметани або натурального йогурту;

    Приготування:
      Буряк обібрати, нарізати кружечками завтовшки 3-4 мм. Духовку розігріти до 170 градусів. Форму змастити оливковою олією. Викласти у форму нарізаний буряк, полити олією, посипати сіллю та вичавленим часником. Запікати приблизно 30 хвилин. Сип розім'яти зі сметаною або йогуртом, посолити, поперчити. Буряк викласти на тарілку. На кожний кружечок викладати ложечку сиру, посипити посіченими горіхами і порізаним листям шпинату.
    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (27.08.2010)
    Переглядів: 998 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: