Склад: 2 середні буряки; 2 cт.л. оливкової олії; 2 зубці часнику; Сіль; 50г шпинату; 30г сиру; Кілька ядер волоського горіха; 4-5 ст.л. сметани або натурального йогурту;
Приготування: Буряк обібрати, нарізати кружечками завтовшки 3-4 мм. Духовку розігріти до 170 градусів. Форму змастити оливковою олією. Викласти у форму нарізаний буряк, полити олією, посипати сіллю та вичавленим часником. Запікати приблизно 30 хвилин. Сип розім'яти зі сметаною або йогуртом, посолити, поперчити. Буряк викласти на тарілку. На кожний кружечок викладати ложечку сиру, посипити посіченими горіхами і порізаним листям шпинату.
|