Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат «Ізабелла»

    Інгредієнти:
        зелене яблуко (велике) - 1 шт.,
        ківі (велике) - 1 шт.,
        куряча грудка - 1 шт.,
        волоські горіхи - 0,5 склянки,
        лимонний сік, листя салату, майонез.


    Спосіб приготування:
    1. Курячу грудку відваріть, охолодіть в бульйоні. Наріжте невеликими кубиками.

    2. Яблуко очистіть від шкірки. Наріжте невеликими кубиками, побризкайте соком лимона.

    3. Ківі також очистіть і наріжте невеликими кубиками. Шматочок залиште для прикраси.

    4. Горіхи подрібніть ножем. Кілька шматків залиште для прикраси.

    5. Кубики курячого філе, яблука, ківі і подрібнені горіхи змішайте, заправте легким майонезом.

    6. Викладіть в салатник на листя салату, прикрасьте ядрами горіхів і шматочками ківі.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 616 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0