Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат яблучний з чорносливом і сметаною.
    Склад:
      Яблука - 400гр.
      Чорнослив - 200гр.
      Цукор - 5 ст. ложок.
      Сметана - 1/2 стакана.

    Спосіб приготування:
      Миємо чорнослив, обшпарюємо окропом і замочуєм на 10 годин. Потім виймаємо кісточки і дрібно нарізуємо. Яблука натираємо на крупній терці, змішуємо з чорносливом і додаємо цукор, всі компоненти ретельно перемішуємо. Після цього салат потрібно лише полити сметаною і можна подавати до столу.
      Смачного.
    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (01.08.2010)
    Переглядів: 864 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: