Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат «Морські скарби»

    Інгредієнти:
        морський коктейль (заморожена суміш морепродуктів) - 500 г,
        морква - 1 шт.,
        цибуля - 1 шт.,
        солодкий перець - 1 шт.,
        яйця - 2 шт.,
        вершковий сир - 300 г,
        прямокутний буханець білого хліба - 1 шт.,
        червона ікра - 2 ч. ложки,
        ікра палтуса - 2 ч. ложки,
        часник - 1 зубчик,
        листя салату, зелень петрушки і кропу для прикраси,
        майонез для заправки.


    Спосіб приготування:
        У прямокутної буханки хліба, яка стане основою шкатулки, акуратно зрізати «кришку» таким способом, щоб вона рухомо трималася на одній стороні. З середини буханця акуратно вирізати м’якуш.
        Змішати вершковий сир, подрібнений часник і сіль. Отриману масу підігріти при безперервному помішуванні на водяній бані з не дуже гарячою водою до теплоти і консистенції, яка буде легко намазуватися. Теплої сирною масою обмазати скриньку для скарбів зовні і всередині. По ще не застиглій масі зовні викласти шматочки солодкого червоного перцю і листочки зелені.
        Моркву порізати соломкою, цибулю півкільцями і обсмажити на олії.
        Морський коктейль відварити протягом 5 хвилин. Потім відцідити, додати до обсмажених овочів і охолодити. Солодкий перець і варені яйця порізати соломкою. Все перемішати і додати майонез.
        Акуратно скласти скарби  в «скриньку». Прикрасити ікрою. Частково відкрити кришку, щоб було видно скарби. Викласти скриньку на салатні листя і відразу ж подати до столу.

     

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (17.10.2014)
    Переглядів: 796 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0