Інгредієнти:
оселедець (малосольний) - 150 г,
картопля - 5-6 шт.,
морква - 3 шт.,
мариновані огірки - 2-3 шт.,
яйця - 2 шт.,
перепелині яйця (варені) - кілька штук,
яблука - 3 шт.,
майонез - 250 г,
лимонний сік - 0,5 ч. ложки.
Спосіб приготування:
Картоплю, моркву, яйця відваріть, остудіть, очистіть і поріжте невеликими кубиками. Яблука очистіть і натріть на крупній тертці. Оселедець і огірки поріжте дрібними кубиками. У майонез додайте лимонний сік, перемішайте.
На блюдо викладіть салат шарами, змащуючи майонезом: оселедець, картопля та огірки, яйця, яблука.
У центрі салату зробіть невелику виїмку. Викладіть очищені перепелині яйця. За бажанням прикрасьте зеленню і журавлиною. Поставте салат ненадовго в холодильник.

|