Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат “Скибка кавуна”

    Інгредієнти:
        філе куряче копчене: 150 г.
        шампіньйони: 150 г.
        морква варена: 1 шт.
        яйця варені: 2 шт.
        сир твердий: 100-120 г
        часник: 2 зубці
        зерна гранату, виноград білий без кісточок, майонез для змащування, олія для смаження.


    Спосіб приготування:
        Куряче філе дрібно порізати. Моркву, яйця і сир потерти на великій тертці. Гриби почистити й обсмажити в олії. Часник подрібнити і змішати з майонезом. Виноградинки розрізати повздовж навпіл.
        Салат викладати шарами у формі скибки кавуна, перевернутої на бік. Кожен шар салату змащувати майонезом з часником. Перший шар – куряче філе, потім – обсмажені гриби, морква, яйця, сир. Добре змастити салат майонезом і прикрасити зернятами гранату і половинками винограду. Поставити готовий салат у холодильник на 40 хвилин, щоб настоявся.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (17.10.2014)
    Переглядів: 1213 | Рейтинг: 2.0/1
    Всього коментарів: 0