Інгредієнти:
філе куряче копчене: 150 г.
шампіньйони: 150 г.
морква варена: 1 шт.
яйця варені: 2 шт.
сир твердий: 100-120 г
часник: 2 зубці
зерна гранату, виноград білий без кісточок, майонез для змащування, олія для смаження.
Спосіб приготування:
Куряче філе дрібно порізати. Моркву, яйця і сир потерти на великій тертці. Гриби почистити й обсмажити в олії. Часник подрібнити і змішати з майонезом. Виноградинки розрізати повздовж навпіл.
Салат викладати шарами у формі скибки кавуна, перевернутої на бік. Кожен шар салату змащувати майонезом з часником. Перший шар – куряче філе, потім – обсмажені гриби, морква, яйця, сир. Добре змастити салат майонезом і прикрасити зернятами гранату і половинками винограду. Поставити готовий салат у холодильник на 40 хвилин, щоб настоявся.

|