Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат “Спалах”

    Інгредієнти:
        печінка яловича: 300 г.
        яйця: 3 шт.
        цибуля червона: 2 шт.
        горошок консервований: 1 банка
        огірки солоні : 2 шт.
        майонез, лимонний сік, оцет, сіль за смаком

    Спосіб приготування:
        Печінку зварити, порізати тонкими скибочками, посолити. Цибулю порізати на півкільцями, замаринувати в оцті. Яйця збити, посолити, посмажити омлет. Порізати його тонкими скибочками.
        Зробити соус: огірки натерти на тертці, змішати з майонезом, додати трошки лимонного соку. На блюдо викладати кучками цибулю, печінку та омлет. В середину викласти соус, на нього – горошок. Перемішувати безпосередньо за столом.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 578 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0