Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат Свіжість

    Інградієнти:

    молоді салатні листя, руколла
    кілька стебел салатної селери
    кілька сушених томатів в маслі
    маслини або оливки
    маленька червона цибулина
    жменя кедрових горішків
    обсмажений сир халлумі або адигейський або обсмажена в паніровці моццарелла
    соняшникова або оливкова олія
    сіль, чорний перець

    Спосіб приготування:

    Овочі нарізати.
    Кедрові горішки обсмажити на сухій сковорідці.
    Все змішати, приправити за смаком.
    Перед подачею насипати зверху кубики гарячого обсмаженого сиру.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 552 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0