Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат Тонус

    Інградієнти:

    2-3 свіжих огірка
    2 зелених твердих соковитих кисло-солодких яблука


    100 г салату
    100 г зелені петрушки
    сік 1/2 лимона
    2-3 ч. ложки меду
    сіль і мелений перець за смаком
    горіхи (кедрові) і рослинне олія (або кунжутна) за бажанням
    Спосіб приготування:

    Огірки та яблука вимити, обсушити. В огірків відрізати кінчики, яблука розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати огірки та яблука тонкою соломкою або натерти на тертці для корейської моркви. Яблука скропити трохи соком лимона, щоб не потемніли. Акуратно перемішати з огірками.
    Салат і зелень петрушки добре промити і обсушити. Петрушку дрібно нарізати, салат порвати руками.
    Змішати сік лимона і мед до розчинення меду.
    Зелень петрушки і салат посолити і поперчити за смаком, полити лимонно-медовою заправкою, акуратно перемішати.
    На тарілку викласти суміш салату і зелені, зверху гіркою укласти огірки з яблуками. Трохи поперчити. За бажанням збризкати рослинною олією (оливкова, кунжутна, з волоського горіха) і посипати будь-якими горіхами або кунжутом, цедрою лимона.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 579 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0