Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат “Венеція”


    Інгредієнти:
        куряче філе: 2 шт.,
        яйця: 3 шт.,
        картопля: 3 шт.
        чорнослив: 100 г.
        гриби: 200 г.
        сир: 200 г.
        огірок: 1-2 шт.
        майонез, сіль, перець.

    Спосіб приготування:
        Куряче філе зварити, порізати маленькими шматочками. Зварені яйця натерти, зварену картоплю порізати кубиками. Гриби порізати та посмажити.Сир натерти. Чорнослив замочити у теплій воді на 15 хв.
        Викладати салат шарами: порізаний чорнослив, куряча грудка, картопля, гриби, яйця, сир. Кожен шар за бажанням солити, перчити, змащувати майонезм. Зверху прикрасити салат порізаним огірком.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 620 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0