Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат з диньою та виноградом

    Інградієнти:

    Диня (медова, солодка)
    Виноград без кісточок
    червона цибулина
    Сир Пармезан (або копчений)
    трохи лимон.соку
    делікатна гірчиця (1 ч.л.)
    олія горіхова (або оливкова чи будь-яка ін рослинна)
    волоські горіхи (підсмажені)
    свіжа зелень (в основному базилік, можна і ін)

    Спосіб приготування:

    Диню нарізати кубиками (кульками або як подобається), виноград навпіл, цибулю червону порізати тонко і не крупно, базилік (зелень) порубати, одіяю змішати з гірчицею і лимон. соком, заправити салат, перемішати, накладаємо салат порційно в тарілки і прикрашаємо гілочками базиліка, горішками, сиром пармезаном. Якщо хто бажає можна додати сіль і перець.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 640 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0