Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат з яблук, горіхів та сиру

    Інгредієнти:
        яблука - 4 шт.,
        змішана зелень (листя салату, рукола і т.п.) за смаком,
        горіхи в карамелі - 1,5 склянки,
        козячий сир - 150 г,
        сіль і перець за смаком.
        Для заправки:
        гранатовий сік - 3 ст. ложки,
        червоний винний оцет - 2 ст. ложки,
        дижонська гірчиця - 1 ст. ложка,
        мед - 1 ст. ложка,
        сіль і перець за смаком,
        оливкова олія - 2/3 склянки.


    Спосіб приготування:
        Приготувати заправку. Змішати всі інгредієнти і добре збити.
        Приготувати салат. Порізати яблука, додати зелень, горіхи, козячий сир (розкришений). Заправити салат гранатовою сумішшю, приправити сіллю і перцем.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 563 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0