Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат з капустою і чорносливом

    Інгредієнти:
        солодкий червоний і зелений перець - по 0,5 шт.,
        білокачанна капуста - 0,5 шт.,
        чорнослив без кісточки - 100 г,
        мариновані баклажани - 100 г,
        яєчний жовток - 2 шт.,
        майонез - 3 ст. ложки,
        часник - 1 зубок,
        сіль, кріп,
        оливки і маслини для прикраси - по 5 шт.


    Спосіб приготування:
    1. Капусту, солодкий перець і баклажан наріжте тонкою соломкою.

    2. Приготуйте заправку – розітріть жовтки, з’єднайте з майонезом і 2 ложками розсолу з під маринованих баклажан, додайте дрібно нарізаний кріп, збийте.

    3. Овочі з’єднайте, посоліть, додайте оливки і маслини, заправте підготовленою заправкою. Прикрасьте шматочками перцю, оливками, маслинами і гілочкою кропу.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 592 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0