Інгредієнти:
солодкий червоний і зелений перець - по 0,5 шт.,
білокачанна капуста - 0,5 шт.,
чорнослив без кісточки - 100 г,
мариновані баклажани - 100 г,
яєчний жовток - 2 шт.,
майонез - 3 ст. ложки,
часник - 1 зубок,
сіль, кріп,
оливки і маслини для прикраси - по 5 шт.
Спосіб приготування:
1. Капусту, солодкий перець і баклажан наріжте тонкою соломкою.
2. Приготуйте заправку – розітріть жовтки, з’єднайте з майонезом і 2 ложками розсолу з під маринованих баклажан, додайте дрібно нарізаний кріп, збийте.
3. Овочі з’єднайте, посоліть, додайте оливки і маслини, заправте підготовленою заправкою. Прикрасьте шматочками перцю, оливками, маслинами і гілочкою кропу.

|