Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат “Жолудь”

    Інгредієнти для приготування: Салат “Жолудь”:
        скумбрія (холодного копчення): 1 шт.
        картопля (варена): 2 шт.
        опеньки (мариновані) : 80-100 г
        цибуля: 1 шт.
        сир твердий: 200 г
        яйця (варені): 2 шт.
        майонез, сіль і перець за смаком, чорні і зелені оливки (без кісточок) та зелень


    Як приготувати Салат “Жолудь”:
        Цибулю подрібнити. Яйця, сир і картоплю потерти на великій тертці. Скумбрію почистити від кісток і шкіри, порізати скибочками.
        Глибоку форму змастити олією і застелити харчовою плівкою. Твердий сир викласти у форму рівномірним шаром (на дно і стінки). Посередині форми викласти шар маринованих опеньків, потім шар цибулі. Змастити майонезом. Далі шар яєць, потім – скумбрії і останній шар – картопля. Добре змастити салат майонезом. Накрити форму харчовою плівкою і поставити у холодильник на 30-50 хвилин, щоб салат просочився.
        Зняти з форми харчову плівку, обережно перевернути форму на плоску тарілку, зняти з салату плівку. Прикрасити салат петрушкою та “жолудями” з оливок.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 610 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0