Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат зі спаржею


    Інгредієнти:

    спаржа 200г
    помідор 1-2 шт.
    варене яйце 1шт.
    зелень петрушки
    Для заправки:
    оливкова олія 1ст.л.
    лимонний сік 1ст.л.
    сіль щіпка

    Спосіб приготування:

    Підготувати продукти: квасолю помити, обрізати кінчики, нарізати на шматочки (стручок на 3-4 частини). Відварити в підсоленій воді протягом 5-8 хв до м'якості. Відкинути на друшляк, обдати крижаною водою для збереження зеленого кольору. З'єднати продукти для заправки, перемішати. Яйце і помідор нарізати часточками (або кубиками), зелень подрібнити, додати до квасолі, влити заправку, акуратно перемішати

    Для салату зі спаржою краще брати молоді стручки квасолі. У зрілих перед варінням необхідно видалити прожилки

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (16.04.2014)
    Переглядів: 849 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0