Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат зі стручкової квасолі

    Інгредієнти:

        стручкова квасоля - 1 кг,
        помідори (стиглі) - 1 кг,
        цибуля - 0,5 кг,
        морква - 0,5 кг,
        соняшникова олія - 1 стакан,
        сіль (крупна) - 1 ст. ложка,
        цукор - 2 ст. ложки,
        оцет - 2 ст. ложки,
        часник - 3-4 великих зубці,
        чорний мелений перець - 1 ч. ложка.

    Спосіб приготування:

        Квасолю помийте, відріжте кінчики. Стручки розріжте на 2-3 частини. Залийте кип’яченою водою і відваріть 15 хвилин. Злийте воду.
        Цибулю поріжте півкільцями. В сковороду налийте половину порції соняшникової олії і підсмажте цибулю до прозорості.
        Моркву почистіть, потріть на крупній тертці і підсмажте на олії, що залишилася.
        Помідори поріжте і подрібніть за допомогою м’ясорубки або блендера.
        В ємність, в якій готуватимете салат, викладіть квасолю, цибулю, моркву і помідори. Закип’ятіть. Додайте цукор, сіль і перець. Готуйте 20-25 хвилин.
        Часник потріть на тертці або пропустіть через прес, додайте до салату. Влийте оцет і варіть ще 10 хвилин.
        Розкладіть салат по баночках. Стерилізуйте півлітрові банки після закипання води 30 хвилин, літрові – 40-45 хвилин. Закатайте кришками.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 550 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0