Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою

    Інгредієнти для приготування: Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою:
        куряча грудка - 100 г,
        редис - 50 г,
        помідори черрі - 20 г,
        червона цибуля - 0,5 шт.,
        салат - кілька листків,
        сметана (20 % жирності) - 50 г,
        соєвий соус - 15 мл,
        оливкова олія - 15 мл,
        сушений базилік, сіль і чорний мелений перець за смаком.


    Як приготувати Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою:
        Приготуйте маринад. Змішайте олію, соєвий соус і чорний перець. Замаринуйте грудку на 15-20 хвилин.
        Салат порвіть руками на невеликі шматочки. Додайте сметану, нарізану тонкими кружечками редиску, червону цибулю, порізану півкільцями, половинки помідорів черрі, перемішайте руками з додаванням солі і перцю. Викладіть салат на тарілку.
        На розпеченій сковороді обсмажте курячу грудку з маринадом. Одну сторону курки посипте сухим базиліком. Курку обсмажуйте максимум 1,5 хвилини з кожного боку. Наріжте курку скибочкою під кутом і покладіть на салат.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 568 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0