Інгредієнти для приготування: Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою:
куряча грудка - 100 г,
редис - 50 г,
помідори черрі - 20 г,
червона цибуля - 0,5 шт.,
салат - кілька листків,
сметана (20 % жирності) - 50 г,
соєвий соус - 15 мл,
оливкова олія - 15 мл,
сушений базилік, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою:
Приготуйте маринад. Змішайте олію, соєвий соус і чорний перець. Замаринуйте грудку на 15-20 хвилин.
Салат порвіть руками на невеликі шматочки. Додайте сметану, нарізану тонкими кружечками редиску, червону цибулю, порізану півкільцями, половинки помідорів черрі, перемішайте руками з додаванням солі і перцю. Викладіть салат на тарілку.
На розпеченій сковороді обсмажте курячу грудку з маринадом. Одну сторону курки посипте сухим базиліком. Курку обсмажуйте максимум 1,5 хвилини з кожного боку. Наріжте курку скибочкою під кутом і покладіть на салат.

|