Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Соуси та заправки

    Білий хрін
    Склад:

    50 грам свіжого хрону потерти на дрібній терці (до такої роботи беріть мужа або комбайн, кого легше вмовити)
    4 зварених на круто яйця
    сік з одної цитрини
    1/2 скл сметани і одна ложка майонезу (за бажанням)
    сіль, перець

    Приготування:

    Яйце і хрін втерти на дрібній терці (не така як на деруни а як на сир) і заправити сметаною, соком цитрини, сіллю і перцем. Попробуйте на смак, якщо вам дуже «солодке» то додайте ложку-дві майонезу.
    .
    Категорія: Соуси та заправки | Додав: slav4uk (27.03.2011)
    Переглядів: 1244 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: