Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Соуси та заправки

    Грибний соус

    Склад:

    300 г свіжих грибів (боровики, шампіньйони)
    50 г маргарину
    стакан сметани
    1 ст. л. муки
    сіль

    Приготування:

    Гриби помийте, наріжте соломкою і тушкуйте з маргарином, час від часу підливаючи холодної води. Коли гриби будуть готові, влийте розмішану з мукою сметану, посоліть і декілька хвилин прокип'ятіть.
    Соус можна подавати гарячим до різних м'ясних страв.

    Категорія: Соуси та заправки | Додав: slav4uk (27.03.2011)
    Переглядів: 968 | Рейтинг: 3.0/1
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: