Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Соуси та заправки

    Ягідний соус
    Склад:

    На 250 г свіжих ягід (полуниця, малина)
    2 ст. води
    4 ст. л. цукру
    1 ст. л. крохмалю

    Приготування:

    Ягоди промити, перетерти через сито, додати цукор, воду, розведений холодною водою крохмаль і нагріти до кипіння.
    Соус подають до каш, запіканок і пудингам.
    Категорія: Соуси та заправки | Додав: slav4uk (27.03.2011)
    Переглядів: 1695 | Коментарі: 6 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: