Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Соуси та заправки

    Майонез домашній
    Склад (приблизно на 500мл майонезу):
       2 жовтки;
       2 ч.л. гірчиці;
       450мл рафінованої соняшникової олії;
       1-2 ч.л. соку з цитрини;
       Сіль;
       Цукор до смаку;
     
    Приготування:
       Жовтки розтерти з гірчицею і дуже поволі (буквально по одній краплині) вливати олію. Збивати віничком або міксером. А як майонез почне гуснути, можна олію вливати більшими порціями. Не припиняючи збивати, поступово вливайте лимонний сік. Заправте сіллю та цукром.
     
    Порада:
       Усі складники повинні мати однакову кімнатну температуру.
    Категорія: Соуси та заправки | Додав: slav4uk (27.08.2010)
    Переглядів: 951 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: