Інгредієнти:
філе куряче варене: 300 г.
морква: 3 шт.
яйця: 3 шт.
горошок зелений консервований: 3-4 ст. л
огірки: 3 шт.
майонез та сіль за смаком
Для оздоблення
зелена цибуля, ріпчаста цибуля, варений буряк, морква, маринований або свіжий огірок
Спосіб приготування:
Картоплю, моркву та яйця зварити і натерти на великій тертці (білок одного яйця залишити для оздоблення). Огірки дрібно порізати, куряче філе нарізати кубиками.
Викладати салат шарами, змащуючи кожен шар майонезом та злегка підсолюючи, у такій послідовності: куряче філе, яйця, зелений горошок, огірки, морква.
Верхній шар теж злегка змастити майонезом і оздобити салат, виклавши “вербові гілочки” та “пасхальний кошик”. Гілочки верби зробити з зеленої цибулі, а “котики” вирізати з вареного білка. Зі тонко нарізаної ріпчастої цибулі сформувати “кошичок” і викласти в нього “яйця” (вирізані у формі овала овочі).

|