Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Великодні рецепти

    Салат пасхальний “Вербочки”

    Інгредієнти:
        філе куряче варене: 300 г.
        морква: 3 шт.
        яйця: 3 шт.
        горошок зелений консервований: 3-4 ст. л
        огірки: 3 шт.
        майонез та сіль за смаком
        Для оздоблення
        зелена цибуля, ріпчаста цибуля, варений буряк, морква, маринований або свіжий огірок


    Спосіб приготування:
        Картоплю, моркву та яйця зварити і натерти на великій тертці (білок одного яйця залишити для оздоблення). Огірки дрібно порізати, куряче філе нарізати кубиками.
        Викладати салат шарами, змащуючи кожен шар майонезом та злегка підсолюючи, у такій послідовності: куряче філе, яйця, зелений горошок, огірки, морква.
        Верхній шар теж злегка змастити майонезом і оздобити салат, виклавши “вербові гілочки” та “пасхальний кошик”. Гілочки верби зробити з зеленої цибулі, а “котики” вирізати з вареного білка. Зі тонко нарізаної ріпчастої цибулі сформувати “кошичок” і викласти в нього “яйця” (вирізані у формі овала овочі).

    Категорія: Великодні рецепти | Додав: slav4uk (14.10.2014)
    Переглядів: 741 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0