Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Великодні рецепти

    Великодні булочки
    Склад:
       450г + 2 ст. ложки борошна;
       1/2 ч. ложки солі;
       50г вершкового масла;
       7г сухих дріждів;
       1 ч. ложка меленої кориці;
       50г цукру;
       300мл молока;
       2 яйця;
       200г в'ялених вишень;

    Приготування:
       Просіяти борошно, додати сіль, дріжджі, масло, цукор і корицю. Розмішати і додати по одному яйцю, перемішати. Продовжуючи вимішувати, влити 275 мл холодного молока. Розпластати тісто на великий корж. Покласти в центр вишні, стулити краї й вимішувати ще 4 хв.
       Розділити тісто на 10 кульок, покласти їх у змащені паперові формочки. Залишити на 45 хв. Зробити на булочках хрестоподібні надрізи. Розвести 2ст. ложки борошна в 5 ч. ложках води. Перекласти суміш у кондитерський мішок і заповнити нею хрестоподібні надрізи. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хв.
    Категорія: Великодні рецепти | Додав: slav4uk (27.08.2010)
    Переглядів: 846 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: