Склад: 450г + 2 ст. ложки борошна; 1/2 ч. ложки солі; 50г вершкового масла; 7г сухих дріждів; 1 ч. ложка меленої кориці; 50г цукру; 300мл молока; 2 яйця; 200г в'ялених вишень;
Приготування: Просіяти борошно, додати сіль, дріжджі, масло, цукор і корицю. Розмішати і додати по одному яйцю, перемішати. Продовжуючи вимішувати, влити 275 мл холодного молока. Розпластати тісто на великий корж. Покласти в центр вишні, стулити краї й вимішувати ще 4 хв. Розділити тісто на 10 кульок, покласти їх у змащені паперові формочки. Залишити на 45 хв. Зробити на булочках хрестоподібні надрізи. Розвести 2ст. ложки борошна в 5 ч. ложках води. Перекласти суміш у кондитерський мішок і заповнити нею хрестоподібні надрізи. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хв.
|