Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Закрутки

    Абрикосове повидло
    Інгредієнти:

    5 кг стиглих абрикос, 1 1/2 -2 кг цукру 

    Приготування: 

    Відібрати 5 кг стиглих абрикос. Опустити абрикоси в окріп, уклавши по 20 - 30 штук в друшляк. Після цього з них легко зняти шкірку. Розділити абрикоси на половинки і видалити кісточки, потім розім'яти або пропустити через м'ясорубку. Отримане пюре варити в широкому дрібному посуді, до згущування. Потім додати цукор - 1 1/2 - 2 кг і варити до необхідної густини при безперервному помішуванні.
    Категорія: Закрутки | Додав: slav4uk (19.03.2011)
    Переглядів: 2200 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: