Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Закрутки

    Джем з полуниці и черешень

    Склад: 

    3 кг полуниці, 3 кг черешень (ягоди мають бути стиглі і міцні), 1 1/2 кг цукру  

    Приготування:

    Ягоди перебрати, в полуниці видалити чашолистки, а в черешень - кісточки і плодоніжки і варити, не додаючи води. Довівши масу до згущування, додати цукор. Варити джем, заважаючи дерев'яною ложкою або лопаткою, до тих пір, поки при помішуванні залишатиметься просвіт на дні посуду. Готовий джем перекласти гарячим в добре висушені і прогріті банки. Тримати їх 1 - 2 дні відкритими щоб на поверхні утворилася захисна плівка, після чого закупорити і зберігати в сухому і прохолодному місці.

    Категорія: Закрутки | Додав: slav4uk (19.03.2011)
    Переглядів: 1849 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: