Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
Полуничне Варення
Склад:
1 кг міцних, не перезрілих ягід, 2 кг цукру, 1 стакан води, 1 повна чайна ложка винної кислоти
Приготування:
Полуницю перебрати, уважно видалити плодоніжки, промити, покласти у фарфоровий або емальований посуд, засинати цукром і витримати 1 ніч. На інший день влити воду і варити на сильному вогні, безперервно знімаючи піну. Перед зняттям з вогню додати винну кислоту і проварити ще 3 - 4 хвилини.
|
Категорія: Закрутки | Додав: slav4uk (19.03.2011)
|
Переглядів: 1673
| Рейтинг: 0.0/0 |
|