Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Закрутки

    Полуничне Варення

    Склад:

    1 кг міцних, не перезрілих ягід, 2 кг цукру, 1 стакан води, 1 повна чайна ложка винної кислоти

    Приготування:

    Полуницю перебрати, уважно видалити плодоніжки, промити, покласти у фарфоровий або емальований посуд, засинати цукром і витримати 1 ніч. На інший день влити воду і варити на сильному вогні, безперервно знімаючи піну. Перед зняттям з вогню додати винну кислоту і проварити ще 3 - 4 хвилини.
    Категорія: Закрутки | Додав: slav4uk (19.03.2011)
    Переглядів: 1673 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *: