Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 44 Показано матеріалів: 41-44 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Склад: 1 стакан цукру 2 яйця 250 гр. магргарину 1 стакан сметани 1 ложка амонію (рівна) мука(скільки забере)
Приготування: Замісити тісто на ніч.Спочатку перетерти маргарин з мукою, яйця окремо збити з цукром, амоній розчинити у сметані. Все з'єднати і замісити не туге тісто (як то кажуть, трошки м'ягше ніж на пироги).Поділити на 8 частин. Тонко розтачувати.Тоді, на дно бляшки, положити розтачаний пласт, змастити любим ( не рідким повидлом), зверху поставити другу розтачану частину, потім збити 1 білок з 2 ложками цукру помастити тісто і посипати горіхами. Пекти 20-25 хвилин. І так 4 рази. |
Склад: 1 літр молока 100 грам масла 2 стакани цукру 1 чайна ложка крохмалю 5 жовтків фрукти для прикрашання
Приготування: Молоко налити в каструлю і поставити на вогонь, одразу ж добавити масло. Довести до кипіння. Поки молоки закипає, змішати цукор і крохмаль, добавити жовтки і розтерти до однорідної маси. Добавити трошки молока і розмішати. Суміш має нагадувати консистенцію сметани. В закипівше молоко поступово вливати суміш, постійно помішувати. Коли суміш знову закипить, зняти з вогню, поставити в холодну воду і продовжувати мішати, поки суміш стане теплою. Розлити по формочках і поставити застигати. Коли застигне прикрасити фруктами за своїм смаком.
|
Склад:
Тісто:
50 г дріжджів 1 скл. теплого молока 6 ст.л. цукру 1 яйце 3 ст.л. топленого масла 2-3 ст.л. води щипка солі 500-600 г борошна
Приготування: Дріжджі розтерти з 3 ст.л.цукру і 3 ст.л.борошна. Долити тепле (не гаряче) молоко, розмішати і залишити в теплі на 30 хв., щоб підійшло.Додати решту інгрідієнтів і замісити нетуге тісто. Залишити в теплі ще на 1 год...
|
Налити у каструлю 2 склянки молока й підігріти його так, щоб було не гарячим а теплим. У теплому молоці розчинити дріжджі. У молоко з дріжджіми додати цукор, сіль, 2 яйця, 3 столові ложки оліїї та все ретельно розмішати. Утворену суміш вилити у миску з борошном і добре вимішати дерев"яною ложкою чи лопаткою. Накрити миску чистим рушником і поставити у тепле місце. Через 2 години тісто підійде. Як слід вимішати його і знову поставити у тепле місце. Коли тісто підійде вдруге, можна робити пироги, пиріжки, ватрушки. |
|