Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    У категорії матеріалів: 44
    Показано матеріалів: 41-44
    Сторінки: « 1 2 3 4 5

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

    Склад:

    1 стакан цукру
    2 яйця
    250 гр. магргарину
    1 стакан сметани
    1 ложка амонію (рівна)
    мука(скільки забере)

    Приготування:

    Замісити тісто на ніч.Спочатку перетерти маргарин з мукою, яйця окремо збити з цукром, амоній розчинити у сметані. Все з'єднати і замісити не туге тісто (як то кажуть, трошки м'ягше ніж на пироги).Поділити на 8 частин. Тонко розтачувати.Тоді, на дно бляшки, положити розтачаний пласт, змастити любим ( не рідким повидлом), зверху поставити другу розтачану частину, потім збити 1 білок з 2 ложками цукру помастити тісто і посипати горіхами. Пекти 20-25 хвилин. І так 4 рази.

    Десерти та випічки | Переглядів: 773 | Додав: slav4uk | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад:

    1 літр молока
    100 грам масла
    2 стакани цукру
    1 чайна ложка крохмалю
    5 жовтків
    фрукти для прикрашання

    Приготування:

    Молоко налити в каструлю і поставити на вогонь, одразу ж добавити масло. Довести до кипіння. Поки молоки закипає, змішати цукор і крохмаль, добавити жовтки і розтерти до однорідної маси. Добавити трошки молока і розмішати. Суміш має нагадувати консистенцію сметани. В закипівше молоко поступово вливати суміш, постійно помішувати. Коли суміш знову закипить, зняти з вогню, поставити в холодну воду і продовжувати мішати, поки суміш стане теплою. Розлити по формочках і поставити застигати. Коли застигне прикрасити фруктами за своїм смаком.


    Десерти та випічки | Переглядів: 883 | Додав: slav4uk | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад:

    Тісто:

    50 г дріжджів
    1 скл. теплого молока
    6 ст.л. цукру
    1 яйце
    3 ст.л. топленого масла
    2-3 ст.л. води
    щипка солі

    500-600 г борошна

    Приготування:

    Дріжджі розтерти з 3 ст.л.цукру і 3 ст.л.борошна. Долити тепле (не гаряче) молоко, розмішати і залишити в теплі на 30 хв., щоб підійшло.Додати решту інгрідієнтів і замісити нетуге тісто. Залишити в теплі ще на 1 год...



    Десерти та випічки | Переглядів: 1097 | Додав: slav4uk | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (0)

       Налити у каструлю 2 склянки молока й підігріти його так, щоб було не гарячим а теплим.
       У теплому молоці розчинити дріжджі. У молоко з дріжджіми додати цукор, сіль, 2 яйця, 3 столові ложки оліїї та все ретельно розмішати.
       Утворену суміш вилити у миску з борошном і добре вимішати дерев"яною ложкою чи лопаткою. Накрити миску чистим рушником і поставити у тепле місце. Через 2 години тісто підійде. Як слід вимішати його і знову поставити у тепле місце. Коли тісто підійде вдруге, можна робити пироги, пиріжки, ватрушки.
    Десерти та випічки | Переглядів: 971 | Додав: slav4uk | Дата: 01.08.2010 | Коментарі (0)