Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 44 Показано матеріалів: 31-40 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інградієнти:
Тісто:
10 яєць,
2,5ст. цукру,
50гр. какао,
0,5ст. борошна,
1,5ст. крохмалу.
Крем:
50гр. какао,
0,5ст.цукру,
4ст.л. молока,
1 яйце,
600гр. масла,
2,5 ст.цукру-пудри,
0,5л вишень без кісточок,
100гр. коньяку
|
Інгредієнти:
Для тіста:
жовтки:3-шт;
маргарин:250-г;
сметана:100-г;
оцет:1-ст.л;
сода:1-ч.л;
борошно:2,5-стак;
Для начинки:
білки:3-шт;
цукор:1-стак |
Інгредієнти:
Сир домашній - 200 г
Сметана - 200 г
Яйце куряче - 2 шт
Цукор-пісок - 0,5 скл.
Борошно пшеничне - 3 скл.
Сода - 1 ч. л. |
Інгредієнти:
Для тіста:
4 склянки борошна
250 гр. сметани
2 ст. ложки цукру
250 гр. сл. масла або маргарину
щіпку солі
Для начинки:
0,5 кг вишні
Для крему:
700-800 гр. сметани жирної
0,5 ст. цукру
10 гр. ванільного цукру
Для прикраси:
тертий шоколад |
Інгредієнти:
На 4-6 порцій:
Для крамблю:
• 50 г пшеничного борошна;
• 50 г масла;
• 50 г цукру;
• 20 г мигдалю;
• 20 г хлібців.
Для начинки:
• 4 яблука;
• 1 ½ чашки брусниці;
• 1 чашка чорного цукру ;
• 1 ч.л. крохмалю. |
Інгредієнти:
• 10 хлібців (з висівками);
• 10 ст. л . вівсяних пластівців;
• 20 ст. л . кукурудзяних пластівців;
• 10 ст. л . цільних лісових горіхів;
• 10 ст. л . дрібно нарізаної кураги;
• 10 ст. л . дрібно нарізаного інжиру;
• 10 ст. л . родзинок;
• 1-2 ст. л . рідкого меду.
|
Інгредієнти:
Для тіста:
125 г борошна + ще трохи для вимішування
1 ст.л. рослинної олії
щіпка солі
100 мл теплої води
Для начинки:
600 г вишні
100 г мигдалю
50 г родзинок
50 г волоських горіхів
2 ст.л. коньяку
2 ст.л. цукру
Для подачі:
цукрова пудра
морозиво
|
Склад: 120г кунжуту; 90г. маргарину; 20г. молока; 20г. глюкози; 70г. цукру; 38г. збитих вершків; 25г. ківі; 25г. дині; 15г. варення; 0.2г. цукрової пудри.
Приготування:
Для приготування кунжутних трубочок необхідно маргарин, кунжут
(попередньо підсушений), молоко, цурок уварити протягом 20 хв. на
маленькому вогні. Дати масі охолонути і додати глюкозу, а потім суміш
викласти......... |
Склад: 1\2 склянки сметани 1\2 склянки цукру 3 ст. л. гарбузового пюре 1 ч. л. кориці 1\2 ч. л. соди борошно
Приготування: Розтерти сметану, цукор, гарбузове пюре, корицю, соду. Борошна додати стільки, щоб вийшло м"яке тісто. З тіста скатати жгутики з потовщенням на кінцях і розрізати ножиком потовщення, формуючи кісточку. Випекти 20 хвилин при 180*С. Обкатати у пудрі. |
Склад:
Тісто:
1 яйце 50 г маргарину 1 ст. цукру 1 ст. теплого молока + 1 ст. л. амоняка Замісити м'яке тісто і розділити на 6 коржів.
Крем: 4 ст молока + 1 ст. цукру + 1 яйце - перемішати та довести до кипіння.3 ст. л. муки + 3 ст. л. крохмалю + 0,5 ст. молока - перемішати та влити тонкою струйкою в кипляче молоко.Крем трохи поварити до густоти, постійно помішуючи.
Приготування: Додати кокосову стружку в гарячий крем, а коли вистине, 400 г вершкового масла. Збити. Перемастити коржі. |
|