Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    У категорії матеріалів: 44
    Показано матеріалів: 31-40
    Сторінки: « 1 2 3 4 5 »

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам


    Інградієнти:

    Тісто:

    10 яєць,
    2,5ст. цукру,
    50гр. какао,
    0,5ст. борошна,
    1,5ст. крохмалу.
    Крем:
    50гр. какао,
    0,5ст.цукру,
    4ст.л. молока,
    1 яйце,
    600гр. масла,
    2,5 ст.цукру-пудри,
    0,5л вишень без кісточок,
    100гр. коньяку

     

    Десерти та випічки | Переглядів: 788 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Для тіста:

    жовтки:3-шт;
    маргарин:250-г;
    сметана:100-г;
    оцет:1-ст.л;
    сода:1-ч.л;
    борошно:2,5-стак;
    Для начинки:
    білки:3-шт;
    цукор:1-стак

    Десерти та випічки | Переглядів: 1568 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Сир домашній - 200 г
    Сметана - 200 г
    Яйце куряче - 2 шт
    Цукор-пісок - 0,5 скл.
    Борошно пшеничне - 3 скл.
    Сода - 1 ч. л.

    Десерти та випічки | Переглядів: 575 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Для тіста:

    4 склянки борошна
    250 гр. сметани
    2 ст. ложки цукру
    250 гр. сл. масла або маргарину
    щіпку солі
    Для начинки:
    0,5 кг вишні
    Для крему:
    700-800 гр. сметани жирної
    0,5 ст. цукру
    10 гр. ванільного цукру
    Для прикраси:
    тертий шоколад

    Десерти та випічки | Переглядів: 587 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    На 4-6 порцій:
    Для крамблю:
    • 50 г пшеничного борошна;
    • 50 г масла;
    • 50 г цукру;
    • 20 г мигдалю;
    • 20 г хлібців.
    Для начинки:
    • 4 яблука;
    • 1 ½ чашки брусниці;
    • 1 чашка чорного цукру ;
    • 1 ч.л. крохмалю.

    Десерти та випічки | Переглядів: 571 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    • 10 хлібців (з висівками);
    • 10 ст. л . вівсяних пластівців;
    • 20 ст. л . кукурудзяних пластівців;
    • 10 ст. л . цільних лісових горіхів;
    • 10 ст. л . дрібно нарізаної кураги;
    • 10 ст. л . дрібно нарізаного інжиру;
    • 10 ст. л . родзинок;
    • 1-2 ст. л . рідкого меду.

     

    Десерти та випічки | Переглядів: 653 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Для тіста:

    125 г борошна + ще трохи для вимішування
    1 ст.л. рослинної олії
    щіпка солі
    100 мл теплої води
    Для начинки:
    600 г вишні
    100 г мигдалю
    50 г родзинок
    50 г волоських горіхів
    2 ст.л. коньяку
    2 ст.л. цукру
    Для подачі:
    цукрова пудра
    морозиво


     

    Десерти та випічки | Переглядів: 558 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Склад:
    120г кунжуту;
    90г. маргарину;
    20г. молока;
    20г. глюкози;
    70г. цукру;
    38г. збитих вершків;
    25г. ківі;
    25г. дині;
    15г. варення;
    0.2г. цукрової пудри.

    Приготування:
       Для приготування кунжутних трубочок необхідно маргарин, кунжут (попередньо  підсушений), молоко, цурок уварити протягом 20 хв. на маленькому вогні. Дати масі охолонути і додати глюкозу, а потім суміш викласти.........
    Десерти та випічки | Переглядів: 739 | Додав: slav4uk | Дата: 11.01.2013 | Коментарі (0)

    Склад:

    1\2 склянки сметани
    1\2 склянки цукру
    3 ст. л. гарбузового пюре
    1 ч. л. кориці
    1\2 ч. л. соди
    борошно

    Приготування:

    Розтерти сметану, цукор, гарбузове пюре, корицю, соду.
    Борошна додати стільки, щоб вийшло м"яке тісто.
    З тіста скатати жгутики з потовщенням на кінцях і розрізати ножиком потовщення, формуючи кісточку.
    Випекти 20 хвилин при 180*С.
    Обкатати у пудрі.

    Десерти та випічки | Переглядів: 895 | Додав: slav4uk | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад:

    Тісто:

    1 яйце
    50 г маргарину
    1 ст. цукру
    1 ст. теплого молока + 1 ст. л. амоняка
    Замісити м'яке тісто і розділити на 6 коржів.

    Крем:

    4 ст молока + 1 ст. цукру + 1 яйце - перемішати та довести до кипіння.3 ст. л. муки + 3 ст. л. крохмалю + 0,5 ст. молока - перемішати та влити тонкою струйкою в кипляче молоко.Крем трохи поварити до густоти, постійно помішуючи.

    Приготування:

    Додати кокосову стружку в гарячий крем, а коли вистине, 400 г вершкового масла. Збити. Перемастити коржі.

    Десерти та випічки | Переглядів: 1648 | Додав: slav4uk | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (0)