Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    У категорії матеріалів: 44
    Показано матеріалів: 21-30
    Сторінки: « 1 2 3 4 5 »

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

    Інгредієнти:

    з розрахунку на форму ~ 21 см
    Для коржа з волоськими горіхами:
    яйце - 1 шт ,
    цукор - 0,5 склянки ( ~ 80 г ) ,
    сметана (25% жирності ) - 115-120 г ,
    сода - 0,5 чайної ложки ,
    борошно - 0,75-1 стакан ( ~ 70-100 г) ,
    крохмаль - 1 столова ложка ,
    волоські горіхи - 0,75 склянки
    Для коржа з маком:
    яйце - 1 шт ,
    цукор - 0,5 склянки ( ~ 80 г ) ,
    сметана (25% жирності ) - 115-120 г ,
    сода - 0,5 чайної ложки ,
    борошно - 0,75-1 стакан ( ~ 70-100 г) ,
    крохмаль - 1 столова ложка ,
    мак - 0,5 склянки
    Для коржа з курагою:
    яйце - 1 шт ,
    цукор - 0,5 склянки ( ~ 80 г ) ,
    сметана (25% жирності ) - 115-120 г ,
    сода - 0,5 чайної ложки ,
    борошно - 0,75-1 стакан ( ~ 70-100 г) ,
    крохмаль - 1 столова ложка ,
    курага - 0,5 склянки
    Для масляного крему зі згущеним молоком:
    вершкове масло - 100-150 г ,
    згущене молоко - 0,5 банки ( ~ 200 г)
    Для прикраси:
    волоські горіхи

    Десерти та випічки | Переглядів: 1463 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Для тіста (16 булочок):
    борошно:3-стак;
    молоко:150-мл;
    цукор:4-ст.л;
    яйця:1-шт;
    вода:50-мл;
    вершкове масло:40-г;
    дріжджі:20-г;
    цедра лимона:1-ч.л;
    сіль:0,3-ч.л;
    ванілін

    Для крема:
    молоко:350-мл;
    цукор:4-ст.л;
    крохмаль:2-ст.л;
    жовтки:2-шт;
    вершкове масло:40-г;
    лимонний сік:1-ст.л;
    цедра лимона:1-ч.л;
    ванілін

    Для булочок:
    жовтки для змащування;
    цукрова пудра для посипання

    Десерти та випічки | Переглядів: 635 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Для тіста:
    борошно 300 г
    дріжджі сухі 1 ч. л.
    цукор 40 г
    яйце куряче 1 шт
    молоко 40 мл
    вода 40 мл
    лимон 1 шт
    цедра
    вершкове масло холодне 50 г
    сіль 0.5 ч. л .
    молоко 150 мл
    Для начинки:
    цукор 100 г
    масло вершкове 25 г
    мак 200 г
    яйце куряче сире 1 шт
    цедра лимона 0.5 ч. л .
    вода 50 мл
    родзинки без кісточок 100 г
    Для змащування:
    яйце куряче сире 1 шт

    Десерти та випічки | Переглядів: 577 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Для тіста:
    200 мл води
    25 г дріжджів
    50 г цукру
    50 г вершкового масла
    1 яйце ( +1 яйце змастити поверхню )
    500 г борошна
    сіль
    Для начинки:
    400 г яблук
    цукор
    малинове варення

     

    Десерти та випічки | Переглядів: 699 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)


    Інгредієнти:

    Для тіста:
    - 50 г свіжих дріжджів;
    - 1 / 3 склянки теплої води ;
    - 75 г цукру ;
    - 3 яйця ;
    - Півпачки маргарину ( 125г ) ;
    - ¼ склянки соняшникової олії;
    - Приблизно 3 склянки борошна.
    Для начинки:
    Побільше різних літніх фруктів: персики, сливи, нектарини, вишні, абрикоси (яблуко та грушу цього разу не беремо)

     

    Десерти та випічки | Переглядів: 741 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Борошно пшеничне - 0,5 кг
    Вода (тепла (можна навпіл з молоком) приблизно склянку , залежить від борошна)
    Дріжджі сухі - 6 г
    Яйце (одне для тіста , друге для змащення вироби) - 2 шт
    Цукор - 12 ст. л .
    Сіль ( щіпка )
    Масло вершковe (або маргарин ) - 50 г
    Мак (стакан на 200 грам ) - 1 скл.
    Цедра лимона (одного )
    Молоко ( кілька столових ложок)
    Кардамон (або інші спеції - для посипання )

    Десерти та випічки | Переглядів: 572 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    2 яйця ;
    200 г цукру ;
    150 г маргарину ;
    300 г борошна;
    50 г какао -порошку ;
    1 чайна ложка харчової соди;
    1 чайна ложка розпушувача ;
    1 склянку молока ;
    1 столова ложка оцту.

    Десерти та випічки | Переглядів: 648 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)


    Інгредієнти:

    Для сирної серединки:

    сир домашній - 500 г;
    цукор - 2 / 3 склянки;
    яйця - 3 шт. ;
    цедра лимона - 1 шт. ;
    крохмаль - 1 ст. л . ;
    мармелад
    Для штрейзеля :
    вершкове масло - 80 г ;
    цукор - 1 / 3 склянки;
    борошно - 2 / 3 склянки;
    какао - 2 ст. л .

    Десерти та випічки | Переглядів: 758 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Для коржів:

    яйця:3-шт;
    цукор:1-стак;
    амоній:2-ст.л;
    маргарин розтоплений:2-ст.л;
    борошно:3-стак
    Для крему:
    терті яблука:1-кг;
    цукор:0,5-стак;
    сметана:1-стак;
    масло:100-г;
    пудинг вершковий:1-шт
    Для прикраси:
    корж:1-шт;
    апельсин:1-шт

    Десерти та випічки | Переглядів: 902 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Маргарин - 200г
    Цукор - 1 склянка
    Борошно - 1 склянка
    Яйце - 1 шт.
    Сода - п / ч ложки
    Сіль - щіпка
    Полуниці (небагато)

    Десерти та випічки | Переглядів: 703 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)