Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 44 Показано матеріалів: 21-30 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інгредієнти:
з розрахунку на форму ~ 21 см
Для коржа з волоськими горіхами:
яйце - 1 шт ,
цукор - 0,5 склянки ( ~ 80 г ) ,
сметана (25% жирності ) - 115-120 г ,
сода - 0,5 чайної ложки ,
борошно - 0,75-1 стакан ( ~ 70-100 г) ,
крохмаль - 1 столова ложка ,
волоські горіхи - 0,75 склянки
Для коржа з маком:
яйце - 1 шт ,
цукор - 0,5 склянки ( ~ 80 г ) ,
сметана (25% жирності ) - 115-120 г ,
сода - 0,5 чайної ложки ,
борошно - 0,75-1 стакан ( ~ 70-100 г) ,
крохмаль - 1 столова ложка ,
мак - 0,5 склянки
Для коржа з курагою:
яйце - 1 шт ,
цукор - 0,5 склянки ( ~ 80 г ) ,
сметана (25% жирності ) - 115-120 г ,
сода - 0,5 чайної ложки ,
борошно - 0,75-1 стакан ( ~ 70-100 г) ,
крохмаль - 1 столова ложка ,
курага - 0,5 склянки
Для масляного крему зі згущеним молоком:
вершкове масло - 100-150 г ,
згущене молоко - 0,5 банки ( ~ 200 г)
Для прикраси:
волоські горіхи |
Інгредієнти:
Для тіста (16 булочок):
борошно:3-стак;
молоко:150-мл;
цукор:4-ст.л;
яйця:1-шт;
вода:50-мл;
вершкове масло:40-г;
дріжджі:20-г;
цедра лимона:1-ч.л;
сіль:0,3-ч.л;
ванілін
Для крема:
молоко:350-мл;
цукор:4-ст.л;
крохмаль:2-ст.л;
жовтки:2-шт;
вершкове масло:40-г;
лимонний сік:1-ст.л;
цедра лимона:1-ч.л;
ванілін
Для булочок:
жовтки для змащування;
цукрова пудра для посипання |
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно 300 г
дріжджі сухі 1 ч. л.
цукор 40 г
яйце куряче 1 шт
молоко 40 мл
вода 40 мл
лимон 1 шт
цедра
вершкове масло холодне 50 г
сіль 0.5 ч. л .
молоко 150 мл
Для начинки:
цукор 100 г
масло вершкове 25 г
мак 200 г
яйце куряче сире 1 шт
цедра лимона 0.5 ч. л .
вода 50 мл
родзинки без кісточок 100 г
Для змащування:
яйце куряче сире 1 шт |
Інгредієнти:
Для тіста:
200 мл води
25 г дріжджів
50 г цукру
50 г вершкового масла
1 яйце ( +1 яйце змастити поверхню )
500 г борошна
сіль
Для начинки:
400 г яблук
цукор
малинове варення
|
Інгредієнти:
Для тіста:
- 50 г свіжих дріжджів;
- 1 / 3 склянки теплої води ;
- 75 г цукру ;
- 3 яйця ;
- Півпачки маргарину ( 125г ) ;
- ¼ склянки соняшникової олії;
- Приблизно 3 склянки борошна.
Для начинки:
Побільше різних літніх фруктів: персики, сливи, нектарини, вишні, абрикоси (яблуко та грушу цього разу не беремо)
|
Інгредієнти:
Борошно пшеничне - 0,5 кг
Вода (тепла (можна навпіл з молоком) приблизно склянку , залежить від борошна)
Дріжджі сухі - 6 г
Яйце (одне для тіста , друге для змащення вироби) - 2 шт
Цукор - 12 ст. л .
Сіль ( щіпка )
Масло вершковe (або маргарин ) - 50 г
Мак (стакан на 200 грам ) - 1 скл.
Цедра лимона (одного )
Молоко ( кілька столових ложок)
Кардамон (або інші спеції - для посипання ) |
Інгредієнти:
2 яйця ;
200 г цукру ;
150 г маргарину ;
300 г борошна;
50 г какао -порошку ;
1 чайна ложка харчової соди;
1 чайна ложка розпушувача ;
1 склянку молока ;
1 столова ложка оцту. |
Інгредієнти:
Для сирної серединки:
сир домашній - 500 г;
цукор - 2 / 3 склянки;
яйця - 3 шт. ;
цедра лимона - 1 шт. ;
крохмаль - 1 ст. л . ;
мармелад
Для штрейзеля :
вершкове масло - 80 г ;
цукор - 1 / 3 склянки;
борошно - 2 / 3 склянки;
какао - 2 ст. л .
|
Інгредієнти:
Для коржів:
яйця:3-шт;
цукор:1-стак;
амоній:2-ст.л;
маргарин розтоплений:2-ст.л;
борошно:3-стак
Для крему:
терті яблука:1-кг;
цукор:0,5-стак;
сметана:1-стак;
масло:100-г;
пудинг вершковий:1-шт
Для прикраси:
корж:1-шт;
апельсин:1-шт |
Інгредієнти:
Маргарин - 200г
Цукор - 1 склянка
Борошно - 1 склянка
Яйце - 1 шт.
Сода - п / ч ложки
Сіль - щіпка
Полуниці (небагато) |
|