Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Десерти та випічки

    У категорії матеріалів: 44
    Показано матеріалів: 11-20
    Сторінки: « 1 2 3 4 5 »

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

    Інгредієнти:

    Для налисничків нам потрібно:
    200 гр борошна
    3 ст. л цукру
    2 яйця
    250 мл молока
    3 ст. л вершкового масла
    1 ч. л ванільного цукру
    сіль
    Для начинки:
    6 бананів
    4 ст. л вершкового масла
    3 ст. л цукру
    2 гр кориці
    40 мл вершків

    Десерти та випічки | Переглядів: 627 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Налисники:

    125 гр. муки
    15 гр. цукру
    щіпка солі
    2 яйця
    325 мл. молока
    100 мл. сметани жирної 21%
    декілька крапель ванільної есенції
    олія для смаження

     

    Десерти та випічки | Переглядів: 921 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:

    3 склянки борошна
    2 столові ложки оливкової олії
    2 чайні ложки солі

    1,5 чайні ложки сухих активних дріжджів
    1 склянку теплої води
    за бажанням в тісто можна додати різні прянощі і трави

    Десерти та випічки | Переглядів: 565 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:

    200 г борошна
    1 ч. л розпушувача
    1 яйце
    300 мл молока
    50 г масла
    150 г чорниць (свіжих або заморожених)
    сіль

    Десерти та випічки | Переглядів: 890 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:
    Коричневий корж:
    6 жовтків
    6 ст. л. цукру
    1 п. порошку до печива
    3-4 ст. л. борошна (з гіркою)
    3 ст. л. какао
    6 збитих білків
    7 ст. л. мінеральної води
    100 г олії

    Сир:
    200 г масла збити з
    200 г пудри
    1 кг перемеленого сира
    лимон, ваніль

    Желе:
    800 г води "Фанта"
    2 пудинги
    3 ст. л. цукру

    Десерти та випічки | Переглядів: 633 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014

    Інгредієнти:
    Форма-20-30

    Коричневі коржі:
    6 жовтків
    1 скл. цукру
    1 п. маргарину
    3 ст. л. какао
    1 ч. л. соди з оцтом
    1,5 скл. борошна

    Коржі-бізе:
    6 білків
    1,5 скл. цукру
    1 скл. різаних горіхів

    Крем:
    0,5 кг масла
    1 бан. вареного згущеного молока

     

    Десерти та випічки | Переглядів: 4017 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014

    Інгредієнти:

    Корж (на форму Д 18):
    Мигдаль мелений - 40 г
    Борошно грубого помелу - 110 г

    Цукор - 60 г
    Розпушувач - 2 ч. л.
    Ванільний цукор - 1 пак.

    Олія (в тісто) - 20 г
    Вода - 60 г
    Сік лимона-1 ст.л.

    просочування:
    Кленовий сироп-2 ст.л.
    Вода кип'ячена. - 2 ст.л.

    Кокосові кульки:
    Ківі-1 шт
    Кокосова стружка-50 г (+ для обгортування)

    Кленовий сироп-1 ст.л.
    крем для пісного торта:
    Кокосове молоко-350г

    Цукор-40 г
    Агарін (рослинний желатин) -10 г
    Ягоди свіжозаморожені (або улюблені свіжі фрукти)-200г

    Десерти та випічки | Переглядів: 654 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014

    Інгредієнти:

    Яйце куряче - 1 шт
    Масло вершкове - 100 г
    Цукор ( +7 ст.л. для маку ) - 75 г
    Дріжджі ( 11г ) - 1 пакет.
    Мак (3/4 склянки)
    Мед - 3 ст. л .
    Молоко ( +150 мл для маку ) - 250 мл
    Борошно - 500 г

    Десерти та випічки | Переглядів: 605 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014

    Інгредієнти:

    тісто листкове бездріжджове 500 г
    яйце сире 1 шт
    цукор за смаком
    мак за смаком
    масло вершкове 4-6 ст. л
    борошно для розкочування

    Десерти та випічки | Переглядів: 579 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    Інгредієнти:

    Для коржів:
    4 яйця
    9 столових ложок цукру ( повних )
    9 столових ложок рослинної олії ( без запаху)
    1 пакетик розпушувача ( 12 гр)
    1 пакетик ванільного цукру ( 12 гр)
    1 столова ложка кокосової стружки
    9 столових ложок борошна ( повних )
    Для крему:
    125 гр. вершкового масла
    1 /2 банки згущеного молока
    200 мл . вершків для збивання

    Десерти та випічки | Переглядів: 550 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)