Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 44 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інгредієнти:
Для налисничків нам потрібно:
200 гр борошна
3 ст. л цукру
2 яйця
250 мл молока
3 ст. л вершкового масла
1 ч. л ванільного цукру
сіль
Для начинки:
6 бананів
4 ст. л вершкового масла
3 ст. л цукру
2 гр кориці
40 мл вершків |
Налисники:
125 гр. муки
15 гр. цукру
щіпка солі
2 яйця
325 мл. молока
100 мл. сметани жирної 21%
декілька крапель ванільної есенції
олія для смаження
|
Інгредієнти:
3 склянки борошна
2 столові ложки оливкової олії
2 чайні ложки солі
1,5 чайні ложки сухих активних дріжджів
1 склянку теплої води
за бажанням в тісто можна додати різні прянощі і трави |
Інгредієнти:
200 г борошна
1 ч. л розпушувача
1 яйце
300 мл молока
50 г масла
150 г чорниць (свіжих або заморожених)
сіль |
Інгредієнти:
Коричневий корж:
6 жовтків
6 ст. л. цукру
1 п. порошку до печива
3-4 ст. л. борошна (з гіркою)
3 ст. л. какао
6 збитих білків
7 ст. л. мінеральної води
100 г олії
Сир:
200 г масла збити з
200 г пудри
1 кг перемеленого сира
лимон, ваніль
Желе:
800 г води "Фанта"
2 пудинги
3 ст. л. цукру |
Інгредієнти:
Форма-20-30
Коричневі коржі:
6 жовтків
1 скл. цукру
1 п. маргарину
3 ст. л. какао
1 ч. л. соди з оцтом
1,5 скл. борошна
Коржі-бізе:
6 білків
1,5 скл. цукру
1 скл. різаних горіхів
Крем:
0,5 кг масла
1 бан. вареного згущеного молока
|
Інгредієнти:
Корж (на форму Д 18):
Мигдаль мелений - 40 г
Борошно грубого помелу - 110 г
Цукор - 60 г
Розпушувач - 2 ч. л.
Ванільний цукор - 1 пак.
Олія (в тісто) - 20 г
Вода - 60 г
Сік лимона-1 ст.л.
просочування:
Кленовий сироп-2 ст.л.
Вода кип'ячена. - 2 ст.л.
Кокосові кульки:
Ківі-1 шт
Кокосова стружка-50 г (+ для обгортування)
Кленовий сироп-1 ст.л.
крем для пісного торта:
Кокосове молоко-350г
Цукор-40 г
Агарін (рослинний желатин) -10 г
Ягоди свіжозаморожені (або улюблені свіжі фрукти)-200г |
Інгредієнти:
Яйце куряче - 1 шт
Масло вершкове - 100 г
Цукор ( +7 ст.л. для маку ) - 75 г
Дріжджі ( 11г ) - 1 пакет.
Мак (3/4 склянки)
Мед - 3 ст. л .
Молоко ( +150 мл для маку ) - 250 мл
Борошно - 500 г |
Інгредієнти:
тісто листкове бездріжджове 500 г
яйце сире 1 шт
цукор за смаком
мак за смаком
масло вершкове 4-6 ст. л
борошно для розкочування |
Інгредієнти:
Для коржів:
4 яйця
9 столових ложок цукру ( повних )
9 столових ложок рослинної олії ( без запаху)
1 пакетик розпушувача ( 12 гр)
1 пакетик ванільного цукру ( 12 гр)
1 столова ложка кокосової стружки
9 столових ложок борошна ( повних )
Для крему:
125 гр. вершкового масла
1 /2 банки згущеного молока
200 мл . вершків для збивання |
|