Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    У категорії матеріалів: 57
    Показано матеріалів: 31-40
    Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 »

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

    Інгредієнти:

        стручкова квасоля - 1 кг,
        помідори (стиглі) - 1 кг,
        цибуля - 0,5 кг,
        морква - 0,5 кг,
        соняшникова олія - 1 стакан,
        сіль (крупна) - 1 ст. ложка,
        цукор - 2 ст. ложки,
        оцет - 2 ст. ложки,
        часник - 3-4 великих зубці,
        чорний мелений перець - 1 ч. ложка.

    Салати | Переглядів: 549 | Додав: slav4uk | Дата: 14.10.2014

    Інградієнти:

    молоді салатні листя, руколла
    кілька стебел салатної селери
    кілька сушених томатів в маслі
    маслини або оливки
    маленька червона цибулина
    жменя кедрових горішків
    обсмажений сир халлумі або адигейський або обсмажена в паніровці моццарелла
    соняшникова або оливкова олія
    сіль, чорний перець

    Салати | Переглядів: 551 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:

    куряче філе:1-шт;
    крохмаль:2-ст.л;
    маринований болгарський перець:2-шт;
    консервована кукурудза:3-ст.л;
    консервований горошок:3-ст.л;
    рослинна олія для смаження;

    зелень для прикраси

     

    Салати | Переглядів: 550 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:

    пекінська капуста:0,5-шт;
    гриби:150-г;
    огірок свіжий:1-шт;
    яйця:3-шт;
    майонез;
    цибуля зелена:1-шт;
    горошок:0,5-банки;
    крабові палички:200-г

    Салати | Переглядів: 773 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інградієнти:

    зварені вкруту яйця:2-шт
    цибуля зелена
    сир домашній
    майонез або сметана за смаком (можна без цього)

    Салати | Переглядів: 705 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інградієнти:

    2-3 свіжих огірка
    2 зелених твердих соковитих кисло-солодких яблука


    100 г салату
    100 г зелені петрушки
    сік 1/2 лимона
    2-3 ч. ложки меду
    сіль і мелений перець за смаком
    горіхи (кедрові) і рослинне олія (або кунжутна) за бажанням

     

    Салати | Переглядів: 578 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інградієнти:

    1-2 несолодких яблука
    100 г волоських горіхів
    1 невелика цибулина
    3 варених яйця
    150 твердого сиру
    Для соусу:
    100 г майонезу
    100 г сметани

    Салати | Переглядів: 604 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інградієнти:

    Диня (медова, солодка)
    Виноград без кісточок
    червона цибулина
    Сир Пармезан (або копчений)
    трохи лимон.соку
    делікатна гірчиця (1 ч.л.)
    олія горіхова (або оливкова чи будь-яка ін рослинна)
    волоські горіхи (підсмажені)
    свіжа зелень (в основному базилік, можна і ін)

    Салати | Переглядів: 639 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інградієнти:

    4-5 стебел селери
    1 зелене кисло-солодке яблуко
    по жмені кураги, чорносливу і волоських горіхів
    Для заправки:
    150 г натурального йогурту
    1 ч.л. меду
    1 ч.л. дижонской гірчиці
    2 ст.л. лимонного соку
    Сіль, мелений перець за смаком

     

    Салати | Переглядів: 582 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:

    Гриби мариновані - 1 банка. (300гр./чістий вага-260 гр.)
    Перець болгарський (червоний) - 1 шт. (200 гр.)
    Помідори - 3 шт. (275 гр.)
    Цибуля червона - 1 шт. (80 гр.)

    Лимон (сік) - 1 шт. (5-6 ст.л.)
    Цукор - 1/4 ч.л.
    Оливкова (рослинна) олія - 2-3 ст.л.
    Сіль, перець - за смаком.
    Рейган (базилік фіолетовий) - 1 пучок. (Можна і без!)

    Салати | Переглядів: 578 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014