Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 57 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інгредієнти:
буряк - 0,5 кг,
часник - 3-4 зубці,
яблучний оцет - 3-4 ст. ложки,
олія - 1/3 склянки,
коріандр - 1 ч. ложка,
сіль і чорний мелений перець за смаком. |
Інгредієнти для приготування: Салат з гарбуза з овочами:
м’якоть гарбуза: 400 г.
огірки мариновані: 200 г.
помідори: 200 г.
цибуля: 100 г.
олія: 2 ст. ложки
оцет фруктовий: 1 ст. ложка
сіль, червоний перець, зелень |
Інгредієнти для приготування: Олів’є з грибами:
білі мариновані гриби: 200 г.
картопля: 2-3 шт.
морква: 2 шт.
квашені огірки: 2 шт.
свіжі огірки: 2 шт.
зелений консервований горошок: 80 г
майонез пісний, сіль, перець, зелень за смаком |
Інгредієнти для приготування: Салат з кальмарами і перепелиними яйцями:
кальмари: 4 шт.
перепелині яйця: 10 шт.
болгарський перець: 1 шт.
огірки: 4 шт.
листовий салат за смаком
червона цибуля: 1 шт.
майонез: 3 ст. ложки
соєвий соус: 1 ст. ложка
лимонний сік: 1 ч. ложка
мед: 1 ч. ложка
сіль: за смаком |
Інгредієнти для приготування: Салат “Жолудь”:
скумбрія (холодного копчення): 1 шт.
картопля (варена): 2 шт.
опеньки (мариновані) : 80-100 г
цибуля: 1 шт.
сир твердий: 200 г
яйця (варені): 2 шт.
майонез, сіль і перець за смаком, чорні і зелені оливки (без кісточок) та зелень |
Інгредієнти для приготування: Весняний салат з редискою і соковитою курячою грудкою:
куряча грудка - 100 г,
редис - 50 г,
помідори черрі - 20 г,
червона цибуля - 0,5 шт.,
салат - кілька листків,
сметана (20 % жирності) - 50 г,
соєвий соус - 15 мл,
оливкова олія - 15 мл,
сушений базилік, сіль і чорний мелений перець за смаком. |
Інгредієнти:
кальмари - 500 г,
печериці - 300 г,
цибуля - 1 шт.,
волоські горіхи - 70 г,
сир - 100 г,
часник - 1 зубець,
майонез для заправки,
сіль за смаком,
зелень для прикраси. |
Інгредієнти:
яблука - 4 шт.,
змішана зелень (листя салату, рукола і т.п.) за смаком,
горіхи в карамелі - 1,5 склянки,
козячий сир - 150 г,
сіль і перець за смаком.
Для заправки:
гранатовий сік - 3 ст. ложки,
червоний винний оцет - 2 ст. ложки,
дижонська гірчиця - 1 ст. ложка,
мед - 1 ст. ложка,
сіль і перець за смаком,
оливкова олія - 2/3 склянки. |
Інгредієнти:
виноград - 150 г,
банан - 1 шт.,
волоські горіхи - 0,5 склянки,
сметана (або йогурт) - 100 г,
мед - 2 ст. ложки. |
Інгредієнти:
зелене яблуко (велике) - 1 шт.,
ківі (велике) - 1 шт.,
куряча грудка - 1 шт.,
волоські горіхи - 0,5 склянки,
лимонний сік, листя салату, майонез. |
|