Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 57 Показано матеріалів: 51-57 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Склад: 2 середні буряки; 50г родзинок; По 1 ст.л. насіння соняшника та сезаму; Сік з половини лимона; Олія.
Приготування: Буряки обібрати, натерти на тертці для корейської моркви (можна і на звичайній). Родзинки запарити. Салат заправити лимонний соком та олією, додати насіння соняшника та сезаму, запарені родзинки. Все разом вимішати. Салат повинен мати кисло-солодкий смак. Якщо буряки недостатньо солодкі, можна додати дрібку цукру. Салат повинен постояти хоча б годину.
Секрет: Щоб салат був смачнішим, треба насіння соняшника та сезаму підсмажити на сухій сковорідці. А олію використовувати тільки нерафіновану. |
Склад: 2 курячі філе; 5 яєць; 200г твердого сиру; Баночка консервованої кукурудзи; 1 цибуля; Маленька баночка хрону або 1 корінь хрону; Майонез домашній; 1-2 ст.л. сметани; Зелена цибуля; Сіль; Чорний мелений перець.
Приготування: Куряче філе посолити, поперчити, підсмажити до золотистого кольору. Вистудити, накраяти кубиками. Яйця зварити на твердо, вистудити, нарізати кубиками. Сир натерти на тертці з грубими отворами. Цибулю дрібно посікти. Кукурудзу відцідити. М'ясо, яйця, сир, кукурудзу вимушати разом. Хрін з'єднати з майонезом і сметаною (корінь хрону натерти на тертці з дрібними отворами), заправити салат, добре перемішати. Посолити, поперчити. Зверху салат посипати посіченою цибулею. |
Склад: 2 середні буряки; 2 cт.л. оливкової олії; 2 зубці часнику; Сіль; 50г шпинату; 30г сиру; Кілька ядер волоського горіха; 4-5 ст.л. сметани або натурального йогурту;
Приготування: Буряк обібрати, нарізати кружечками завтовшки 3-4 мм. Духовку розігріти до 170 градусів. Форму змастити оливковою олією. Викласти у форму нарізаний буряк, полити олією, посипати сіллю та вичавленим часником. Запікати приблизно 30 хвилин. Сип розім'яти зі сметаною або йогуртом, посолити, поперчити. Буряк викласти на тарілку. На кожний кружечок викладати ложечку сиру, посипити посіченими горіхами і порізаним листям шпинату. |
Склад: 200г кукурудзяних зерен; 100г свіжої капусти; 2 морквини; 1/2 цибулини, яблуко; 1/2 лимона; 1/2л сметани; 2/3 столової ложки цукру; Сіль до смаку;
Приготування: Свіжу капусту, цибулю та яблуко шаткують, змішують з кукурудзяними зернятама, заправляють соком лимона, сіллю, цукром і сметаною. Викладають гіркою у салатницю, оздоблюють тонкими скибочками яблука, моркви та зеленню.
|
Інгредієнти: Яловичина, телятина або свинина - 400гр. Картопля - 2—3 шт. Солоних огірків - 2—3 шт. Яйце - 2 шт. Морква - 1 шт. Буряк - 1/2 шт., Маринованих слив або вишень - 2—3 ст. л. Майонез - 1стакан Сіль - за смаком.
Спосіб приготування: М'ясо зварити, остудити, потім нарізати дрібними шматочками. Зварити окремо овочі і теж порізати дрібними шматочками. Скласти це у велике блюдо, ретельно перемішати. Заправити майонезом, сіллю і ще раз перемішати. Скласти вінегрет в салатницю і прикрасити зеленню, шматочками овочів, яйцями і маринованими ягодами. |
Склад: Яблука - 400гр. Чорнослив - 200гр. Цукор - 5 ст. ложок. Сметана - 1/2 стакана.
Спосіб приготування: Миємо чорнослив, обшпарюємо окропом і замочуєм на 10 годин. Потім виймаємо кісточки і дрібно нарізуємо. Яблука натираємо на крупній терці, змішуємо з чорносливом і додаємо цукор, всі компоненти ретельно перемішуємо. Після цього салат потрібно лише полити сметаною і можна подавати до столу. Смачного. |
Інградієнти: 3 свіжих огірка 3 свіжі помідори 200 г твердого сиру 1 відварене куряче філе 1 варене яйце 0,5 банки кукурудзи 3 ст. л. зеленого консервованого горошку зелена цибуля 1 пачка майонезу зелень-петрушка для прикраси
|
|