Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 57 Показано матеріалів: 41-50 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інгредієнти:
спаржа 200г
помідор 1-2 шт.
варене яйце 1шт.
зелень петрушки
Для заправки:
оливкова олія 1ст.л.
лимонний сік 1ст.л.
сіль щіпка
|
Склад:
Молоді листки подорожника - 60г.;
Соняшникова олія - 2ч. ложки;
Мед - 2ч. ложки;
Волоські горіхи - 5шт.
Приготування:
Молоді листки подорожника нашаткувати дрібно, посолити, заправити соняшниковою олією, додати подрібнені волоські горіхи, мед - за бажанням.
|
Склад:
Салат-латук-30г.
Щавель молодий - 30г.
Листя кульбаби - 30г.
Волоські горіхи - 10шт.
Мед - 1ст.ложка.
Соняшникова олія - 1ст. ложка.
Мед.
Приготування:
Салат латук, щавель і кульбабу нашаткувати дрібно, посолити. Покласти зверху волоські горіхи, цілі або подрібнені. Полити медом і соняшниковою олією, прикрасити листками латуку. |
Склад: Молода кропива - 30г. Січена зелень кульбаби - 60г. Кисляк чи кефір - 1 склянка.
Приготування: Молоду кропиву і зелень кульбаби дуже дрібно нашаткувати, посолити і приправити кисляком чи кефіром. Кульбабу варто брати наймолодшу. Якшо виявиться занадто грікою, після миття і дезинфекції, можна її протримати 1/2 години в холодній чи ледь теплій воді. Частина солей витягнеться водою, але надмірна гіркота зникне.
|
Склад: Молода кропива - 30г (одна жменя) Журавлиний сік - 1ст. ложка Розсіл з-під квашеної капусти - 1 ст. ложка Соняшникова олія - 1 ст. ложка Ріпчаста цибуля - 1шт. Січена зелень кульбаби - 60г. Волоські горіхи - 3-4 шт. Сіль.
Приготування: Молоду кропиву (одну жменю) дуже дрібно посікти, посолити, змішати з журавлиним соком, стільки ж розсолу з-під кислої капусти і стільки ж соняшникової олії, додати січену ріпчасти цибулю, покласти зверху січену зелень кульбаби. Зверху прикрасити волоськими горіхами, подрібненими на шматки.
|
Склад: Квіти кульбаби - 100г. Волоські горіхи - 10шт. Сіль
Приготування: Дрібно
порізати квіти кульбаби, насипати зверху волоські горіхи, подрібнені чи
терті; можна взяти відповідну кількість інших горіхів замість
волоських. Прикрасити кількома цілими квітами. Салат заправити
майонезом, сметаною чи олією за бажанням.
|
Склад: 1 склянка рису; 4 яйця; 4 мариновані огірки; 1 червоний перець; 1 баночка кукурудзи; 2 ч.л. тертого хрону; Майонез; Сметана; Сіль; Перець;
Приготування: Рис зваріть, остудіть. Яйця, огірки і перець поріжте великими кубиками. Кукурудзу відцідіть від маринаду. З'єднайте усі складники. Приготуйте соус: у рівних пропорціях вимішайте сметану з майонезом, додайте хрін, сіль, перець. Полийте салат. |
Склад: 2 авокадо; 2 червоні грейпфрути; 150г сиру фета; Лимонний сік; Оливкова олія; Сіль; Перець; Дрібка цукру.
Приготування: Грефпфрути розділити на дольки і почистити від прозорих оболонок. З авокадо вийняти кістку, м'якоть порізати на дольки, скропити соком лимона. Сир порізати на кубики. Викласти на плаский полумисок шматочки сиру, авокадо і грейпфрута. Олію вимішати з лимонним соком, сіллю, цукром і перцем. Соусом полити салат. |
Склад: 2 помідора; 2 огірка; 1 болгарський перець; 50г чорних маслин без кісточок; 100г сиру; 30г оливкової олії; 1 цибуля; Кілька листків салату або пекінської капусти.
Приготування: Усі овочі порізати на великі кубики, маслини - на половинки, заправити оливковою олією. Додати сіль та перець до смаку. Викласти на листки салату і задекорувати шматочками перцю. |
Склад: 1 головка капусти (можна пекінської); 2-3 варені морквини; 2-3 варені картоплини; 5 невеличких квашених огірків; 0.5л квасолі; Пучок зелені петрушки; 2 пакети майонезу;
Приготування: Картоплю і моркву зварити, остудити, порізати великими кубиками. Квасолю нарізати соломкою. Зелень петрушки посікти, огірки нарізати. Все перемішати і заправити майонезом. Салат має трохи постояти, аби капуста зм'яклаю Викласти на листки капусти, прикрасити зеленню петрушки.
|
|