Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    У категорії матеріалів: 57
    Показано матеріалів: 41-50
    Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 »

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам


    Інгредієнти:

    спаржа 200г
    помідор 1-2 шт.
    варене яйце 1шт.
    зелень петрушки
    Для заправки:
    оливкова олія 1ст.л.
    лимонний сік 1ст.л.
    сіль щіпка

    Салати | Переглядів: 848 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Склад:
    Молоді листки подорожника - 60г.;
    Соняшникова олія - 2ч. ложки;
    Мед - 2ч. ложки;
    Волоські горіхи - 5шт.

    Приготування:
    Молоді листки подорожника нашаткувати дрібно, посолити, заправити соняшниковою олією, додати подрібнені волоські горіхи, мед - за бажанням.
     

    Салати | Переглядів: 737 | Додав: slav4uk | Дата: 11.01.2013

    Склад:
    Салат-латук-30г.
    Щавель молодий - 30г.
    Листя кульбаби - 30г.
    Волоські горіхи - 10шт.
    Мед - 1ст.ложка.
    Соняшникова олія - 1ст. ложка.
    Мед.
    Приготування:
    Салат латук, щавель і кульбабу нашаткувати дрібно, посолити. Покласти зверху волоські горіхи, цілі або подрібнені. Полити медом і соняшниковою олією, прикрасити листками латуку.

    Салати | Переглядів: 1052 | Додав: slav4uk | Дата: 11.01.2013 | Коментарі (0)

    Склад:
    Молода кропива - 30г.
    Січена зелень кульбаби - 60г.
    Кисляк чи кефір - 1 склянка.

    Приготування:
    Молоду кропиву і зелень кульбаби дуже дрібно нашаткувати, посолити і приправити кисляком чи кефіром. Кульбабу варто брати наймолодшу. Якшо виявиться занадто грікою, після миття і дезинфекції, можна її протримати 1/2 години в холодній чи ледь теплій воді. Частина солей витягнеться водою, але надмірна гіркота зникне.
    Салати | Переглядів: 932 | Додав: slav4uk | Дата: 06.01.2013 | Коментарі (0)

    Склад:
    Молода кропива - 30г (одна жменя)
    Журавлиний сік - 1ст. ложка
    Розсіл з-під квашеної капусти - 1 ст. ложка
    Соняшникова олія - 1 ст. ложка
    Ріпчаста цибуля - 1шт.
    Січена зелень кульбаби - 60г.
    Волоські горіхи - 3-4 шт.
    Сіль.

    Приготування:
    Молоду кропиву (одну жменю) дуже дрібно посікти, посолити, змішати з журавлиним соком, стільки ж розсолу з-під кислої капусти і стільки ж соняшникової олії, додати січену ріпчасти цибулю, покласти зверху січену зелень кульбаби. Зверху прикрасити волоськими горіхами, подрібненими на шматки.
    Салати | Переглядів: 1340 | Додав: slav4uk | Дата: 06.01.2013 | Коментарі (0)

    Склад:
    Квіти кульбаби - 100г.
    Волоські горіхи - 10шт.
    Сіль


    Приготування:

    Дрібно порізати квіти кульбаби, насипати зверху волоські горіхи, подрібнені чи терті; можна взяти відповідну кількість інших горіхів замість волоських. Прикрасити кількома цілими квітами. Салат заправити майонезом, сметаною чи олією за бажанням.
    Салати | Переглядів: 927 | Додав: slav4uk | Дата: 06.01.2013 | Коментарі (0)

    Склад:
       1 склянка рису;
       4 яйця;
       4 мариновані огірки;
       1 червоний перець;
       1 баночка кукурудзи;
       2 ч.л. тертого хрону;
       Майонез;
       Сметана;
       Сіль;
       Перець;

    Приготування:
       Рис зваріть, остудіть. Яйця, огірки і перець поріжте великими кубиками. Кукурудзу відцідіть від маринаду. З'єднайте усі складники. Приготуйте соус: у рівних пропорціях вимішайте сметану з майонезом, додайте хрін, сіль, перець. Полийте салат.
    Салати | Переглядів: 1588 | Додав: slav4uk | Дата: 11.09.2010 | Коментарі (0)

    Склад:
       2 авокадо;
       2 червоні грейпфрути;
       150г сиру фета;
       Лимонний сік;
       Оливкова олія;
       Сіль;
       Перець;
       Дрібка цукру.

    Приготування:
       Грефпфрути розділити на дольки і почистити від прозорих оболонок. З авокадо вийняти кістку, м'якоть порізати на дольки, скропити соком лимона. Сир порізати на кубики. Викласти на плаский полумисок шматочки сиру, авокадо і грейпфрута. Олію вимішати з лимонним соком, сіллю, цукром і перцем. Соусом полити салат.
    Салати | Переглядів: 1157 | Додав: slav4uk | Дата: 11.09.2010 | Коментарі (0)

    Склад:
       2 помідора;
       2 огірка;
       1 болгарський перець;
       50г чорних маслин без кісточок;
       100г сиру;
       30г оливкової олії;
       1 цибуля;
       Кілька листків салату або пекінської капусти.

    Приготування:
       Усі овочі порізати на великі кубики, маслини - на половинки, заправити оливковою олією. Додати сіль та перець до смаку. Викласти на листки салату і задекорувати шматочками перцю.
    Салати | Переглядів: 6164 | Додав: slav4uk | Дата: 04.09.2010 | Коментарі (0)

    Склад:
       1 головка капусти (можна пекінської);
       2-3 варені морквини;
       2-3 варені картоплини;
       5 невеличких квашених огірків;
       0.5л квасолі;
       Пучок зелені петрушки;
       2 пакети майонезу;

    Приготування:
       Картоплю і моркву зварити, остудити, порізати великими кубиками. Квасолю нарізати соломкою. Зелень петрушки посікти, огірки нарізати. Все перемішати і заправити майонезом. Салат має трохи постояти, аби капуста зм'яклаю Викласти на листки капусти, прикрасити зеленню петрушки.

    Салати | Переглядів: 1713 | Додав: slav4uk | Дата: 04.09.2010 | Коментарі (0)