Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Безалкогольні напої

    У категорії матеріалів: 4
    Показано матеріалів: 1-4

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
    Склад:
       250г води;
       30г цукру;
       1 апельсин;
       1 морква.

    Приготування:
       Воду закип'ятити з цукром, додати апельсинову цедру, нарізану шматочками, і настояти. Моркву потерти на дрібній терці, додати до настою. Рідину перецідити через марцю, відтиснути. З апельсина вичавити сік і додати до напою.

    Секрет:
       Апельсинова цедра має тільки настоятись у гарячій воді, її не можна ні в якому разі кип'ятити, бо дістане гіркий смак.
    Безалкогольні напої | Переглядів: 1213 | Додав: slav4uk | Дата: 27.08.2010 | Коментарі (0)

    Інградієнти:
      50 мл. - ожинового соку;
      120 мл. - молока;
      50 мл. - цукрового сиропу;
      харчовий лід.

    Спосіб приготування:
      Приготування коктейлю: перемішати ожиновий сік з охолодженим молоком і цукровим сиропом. Подавати в келихах з декількома кубиками льоду.
    Безалкогольні напої | Переглядів: 1393 | Додав: slav4uk | Дата: 01.08.2010 | Коментарі (0)

    Cклад:
    1 стакан завареної кави
    1 жовток
    цукор.

    Приготування:
      Розітріть жовток з цукром. Влийте каву в нагріту кружку. Додайте розтертий жовток.
    Мистецтво пити цю каву полягає в тому, щоб одночасно насолоджуватись напоєм і жовтковим кремом.
    Безалкогольні напої | Переглядів: 824 | Додав: slav4uk | Дата: 01.08.2010 | Коментарі (0)

    Склад:
    80г горобинового соку,
    12г цукру 
    2г дріжджів,
    120мл води.

    Приготування:
      У киплячу воду додати цукор, довести до кипіння, вилити горобиновий сік, охолодити до кімнатної температури. Потім додати розведені теплою кип'яченою водою дріжджі і поставити в тепле місце для бродіння. Виходить смачний горобиновий квас.

    Безалкогольні напої | Переглядів: 1703 | Додав: slav4uk | Дата: 01.08.2010 | Коментарі (0)