Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 4 Показано матеріалів: 1-4 |
|
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Склад: 250г води; 30г цукру; 1 апельсин; 1 морква.
Приготування: Воду закип'ятити з цукром, додати апельсинову цедру, нарізану шматочками, і настояти. Моркву потерти на дрібній терці, додати до настою. Рідину перецідити через марцю, відтиснути. З апельсина вичавити сік і додати до напою.
Секрет: Апельсинова цедра має тільки настоятись у гарячій воді, її не можна ні в якому разі кип'ятити, бо дістане гіркий смак. |
Інградієнти: 50 мл. - ожинового соку; 120 мл. - молока; 50 мл. - цукрового сиропу; харчовий лід.
Спосіб приготування: Приготування коктейлю: перемішати ожиновий сік з охолодженим молоком і цукровим сиропом. Подавати в келихах з декількома кубиками льоду. |
Cклад: 1 стакан завареної кави 1 жовток цукор.
Приготування: Розітріть жовток з цукром. Влийте каву в нагріту кружку. Додайте розтертий жовток. Мистецтво пити цю каву полягає в тому, щоб одночасно насолоджуватись напоєм і жовтковим кремом.
|
Склад: 80г горобинового соку, 12г цукру 2г дріжджів, 120мл води.
Приготування: У киплячу воду додати цукор, довести до кипіння, вилити горобиновий сік, охолодити до кімнатної температури. Потім додати розведені теплою кип'яченою водою дріжджі і поставити в тепле місце для бродіння. Виходить смачний горобиновий квас.
|
|