Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 44 Показано матеріалів: 1-10 |
Сторінки: 1 2 3 4 5 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
інгредієнти:
● 100 гр. вершкового масла
● Стакан борошна
● Стакан води ( 250 мл)
● Чверть чайної ложечки солі
● 4 яйця
Для крему візьмемо
● Половину банки згущеного молока
● 200 гр. вершкового масла |
Інгредієнти:
борошно-3/4 ст.
маргарин-1/3 пачки
цукор-0,5 ст.
яйця-2 шт.
порошок для випічки-1 ч.л.
олія рафінована-4 ст. ложки
мак-1 ст. ложка
кокосова стружка- 1 ст. ложка
какао- 2 чайні ложки
|
Інгредієнти:
дріжджі:50-г (або 1 ст.л. сухих)
сироватка:1-стак
цукор:4-ст.л + в кожну булочку по 1 ч.л.
маргарин:50-г
яйця:2-шт
борошно:4-стак (можливо трохи більше)
яблука:4-шт |
Інгредієнти:
горіи:140-г;
вершкове масло:300-г;
борошно:350-г;
цукор:60-г;
дрібка солі;
цукрова пудра або шоколадна помадка в пакетику
|
Інгредєінти:
готові коржі для спартака;
банани:8-шт;
шоколадна глазур:1-пакет;
горіхи подрібнені
Для крему:
молоко:0,5-л;
борошно:7-ч.л;
цукор:1-стак;
масло:450-г;
сік з лимона або ваніль. |
Інградієнти:
Грюер (швейцарський сир) 150 г
Вершкове масло 80 г
Борошно пшеничне 150 г
Молоко коров'яче 100 мл
Розпушувач тіста 3 г
|
Інгредієнти:
Для тіста:
310 гр. борошна
200 гр. холодного масла
120 гр.цукру (у рецепті зазначений коричнений, але я брала звичайний)
0,5 ч. ложки солі
3 жовтка
2 ст. ложки сметани
Для начинки:
приблизно 1.5 кг яблук
1 ст. ложка цукру
ванильний цукор |
Інгредієнти:
200 грам мягкого масла
200 грам цукру
1 велике яйце
1 ч. лож. ванільного екстракту
1 стакан муки
3/4 ч. лож. розпушувача
1/2 ч. лож. соди
щіпка солі
2,5 стак вівсяних пластівців
|
Інгредієнти:
Для тіста потрібно:
200 гр маргарину
200 гр сметани
500 гр борошна
Для начинки потрібно:
300 гр згущеного молока (або варення)
|
Інгредієнти:
дріжджі:50-г;
маргарин:50-г;
цукор:3-ст.л;
кипячене молоко:1-стак;
яйця:2-шт;
борошно:500-г;
родзинки:0,75-стак;
горіхи:0,5-стак;
ванільний цукор в пачці:1-шт
|
|