Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 57 Показано матеріалів: 1-10 |
Сторінки: 1 2 3 4 5 6 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інградієнти:
200-300 г сиру, краще твердого
3-4 варених круто яйця
3-5 зубчиків часнику
майонез |
Інградієнти:
великий солоний оселедець
75 г пшеничного хліба
50 мл молока
маленька цибулина
1 яйце
30-50 г сметани
олія
панірувальні сухарі
мускатний горіх, перець |
Інградієнти:
Одне куряче філе;
Сирі печериці (250 г);
Ананас свіжий (200 г);
Цибуля ріпчаста (1 штучка);
Масло вершкове (20 г);
Майонез (80 г). |
Інгредієнти:
куряче філе: 200 г.
крабові палички: 200 г
апельсини: 2 шт.
яйця: 2 шт.
чорнослив: 10-12 шт.
грецькі горіхи подрібнені: 8 ст. ложок
майонез, чорний мелений перець та сіль за смаком |
Інгредієнти:
редька: 1 шт.
ковбаса копчена: 150 г.
цибуля: 1 шт.
яйця варені: 2 шт.
лавровий лист: 1 шт.
олія рослинна (для смаження): 1 ст. ложка
подрібнена зелень, майонез, сіль і перець за смаком300 г. |
Інгредієнти:
капуста: 1/2 невеликого качана
морква: 1 шт.
цибуля зелена: 1 пучок
чорнослив: 8-10 шт.
яйця варені: 2 шт.
кріп: 1/2 пучка
майонез і сіль за смаком |
Інгредієнти:
філе куряче копчене: 150 г.
шампіньйони: 150 г.
морква варена: 1 шт.
яйця варені: 2 шт.
сир твердий: 100-120 г
часник: 2 зубці
зерна гранату, виноград білий без кісточок, майонез для змащування, олія для смаження. |
Інгредієнти:
спаржа - 8-10 шт.,
міні-маїс (маленька кукурудза) - 5 шт.,
креветки - 10-15 шт.,
перець чилі - 1 щіпка,
селера - 1 стебло,
сік половини лайма,
соєвий соус - 1 ч. ложка. |
Інгредієнти:
авокадо - 2 шт.,
помідори - 300 г,
цибуля - 1 шт.,
квасоля (червона у власному соку) - 350 г,
перець чилі - 2 шт.,
сік лайма - 15 мл,
оливкова олія - 60 мл,
сіль - ¼ ч. ложки,
чорний мелений перець - ¼ ч. ложки. |
Інгредієнти:
морський коктейль (заморожена суміш морепродуктів) - 500 г,
морква - 1 шт.,
цибуля - 1 шт.,
солодкий перець - 1 шт.,
яйця - 2 шт.,
вершковий сир - 300 г,
прямокутний буханець білого хліба - 1 шт.,
червона ікра - 2 ч. ложки,
ікра палтуса - 2 ч. ложки,
часник - 1 зубчик,
листя салату, зелень петрушки і кропу для прикраси,
майонез для заправки. |
|