Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Салати

    Салат “Камуфляж”

    Інгредієнти:
        капуста: 1/2 невеликого качана
        морква: 1 шт.
        цибуля зелена: 1 пучок
        чорнослив: 8-10 шт.
        яйця варені: 2 шт.
        кріп: 1/2 пучка
        майонез і сіль за смаком


    Спосіб приготування:
        Чорнослив замочити у гарячій воді, потім промити, обсушити, подрібнити. Моркву почистити, потерти на великій тертці, додати 1 ч. ложку майонезу, ретельно перемішати. Зелену цибулю і кріп подрібнити (залишивши кілька гілочок для прикрашання), яйця почистити, порізати кубиками. Капусту посікти, злегка посолити, змішати з кропом і пом’яти. Додати до капусти майонез, ретельно перемішати.
        Салат викладати шарами: 1 – морква, 2 – зелена цибуля, 3 – половина яєць, 4 – капуста з кропом і майонезом, 5 – решта яєць, 6 – чорнослив. Зверху салат прикрасити гілочками кропу і зеленою цибулею.

    Категорія: Салати | Додав: slav4uk (17.10.2014)
    Переглядів: 754 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0