Інгредієнти:
капуста: 1/2 невеликого качана
морква: 1 шт.
цибуля зелена: 1 пучок
чорнослив: 8-10 шт.
яйця варені: 2 шт.
кріп: 1/2 пучка
майонез і сіль за смаком
Спосіб приготування:
Чорнослив замочити у гарячій воді, потім промити, обсушити, подрібнити. Моркву почистити, потерти на великій тертці, додати 1 ч. ложку майонезу, ретельно перемішати. Зелену цибулю і кріп подрібнити (залишивши кілька гілочок для прикрашання), яйця почистити, порізати кубиками. Капусту посікти, злегка посолити, змішати з кропом і пом’яти. Додати до капусти майонез, ретельно перемішати.
Салат викладати шарами: 1 – морква, 2 – зелена цибуля, 3 – половина яєць, 4 – капуста з кропом і майонезом, 5 – решта яєць, 6 – чорнослив. Зверху салат прикрасити гілочками кропу і зеленою цибулею.
|