Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
У категорії матеріалів: 5 Показано матеріалів: 1-5 |
|
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Склад:
На 250 г свіжих ягід (полуниця, малина) 2 ст. води 4 ст. л. цукру 1 ст. л. крохмалю
Приготування:
Ягоди промити, перетерти через сито, додати цукор, воду, розведений холодною водою крохмаль і нагріти до кипіння. Соус подають до каш, запіканок і пудингам.
|
Склад: 300 г свіжих грибів (боровики, шампіньйони) 50 г маргарину стакан сметани 1 ст. л. муки сіль
Приготування: Гриби помийте, наріжте соломкою і тушкуйте з маргарином, час від часу підливаючи холодної води. Коли гриби будуть готові, влийте розмішану з мукою сметану, посоліть і декілька хвилин прокип'ятіть. Соус можна подавати гарячим до різних м'ясних страв.
|
Склад: 2 пачки кетчупа "До шашлика" 2 дуже дрібно порізані мариновані огірочки дрібно порізана зелень пропущений через часникодавку часник 1 солодка червона перчина, дрібно нарізана
Приготування:
Все добре перемішати, та смакувати з шашликом!
|
Склад:
50 грам свіжого хрону потерти на дрібній терці (до такої роботи беріть мужа або комбайн, кого легше вмовити) 4 зварених на круто яйця сік з одної цитрини 1/2 скл сметани і одна ложка майонезу (за бажанням) сіль, перець
Приготування: Яйце і хрін втерти на дрібній терці (не така як на деруни а як на сир) і заправити сметаною, соком цитрини, сіллю і перцем. Попробуйте на смак, якщо вам дуже «солодке» то додайте ложку-дві майонезу.
|
Склад (приблизно на 500мл майонезу):
2 жовтки;
2 ч.л. гірчиці;
450мл рафінованої соняшникової олії;
1-2 ч.л. соку з цитрини;
Сіль;
Цукор до смаку;
Приготування:
Жовтки розтерти з гірчицею і дуже поволі (буквально по одній краплині) вливати олію. Збивати віничком або міксером. А як майонез почне гуснути, можна олію вливати більшими порціями. Не припиняючи збивати, поступово вливайте лимонний сік. Заправте сіллю та цукром.
Порада:
Усі складники повинні мати однакову кімнатну температуру.
|
|