Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Соуси та заправки

    У категорії матеріалів: 5
    Показано матеріалів: 1-5

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
    Склад:

    На 250 г свіжих ягід (полуниця, малина)
    2 ст. води
    4 ст. л. цукру
    1 ст. л. крохмалю

    Приготування:

    Ягоди промити, перетерти через сито, додати цукор, воду, розведений холодною водою крохмаль і нагріти до кипіння.
    Соус подають до каш, запіканок і пудингам.
    Соуси та заправки | Переглядів: 1650 | Додав: slav4uk | Дата: 27.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад:

    300 г свіжих грибів (боровики, шампіньйони)
    50 г маргарину
    стакан сметани
    1 ст. л. муки
    сіль

    Приготування:

    Гриби помийте, наріжте соломкою і тушкуйте з маргарином, час від часу підливаючи холодної води. Коли гриби будуть готові, влийте розмішану з мукою сметану, посоліть і декілька хвилин прокип'ятіть.
    Соус можна подавати гарячим до різних м'ясних страв.


    Соуси та заправки | Переглядів: 929 | Додав: slav4uk | Дата: 27.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад:

    2 пачки кетчупа "До шашлика"
    2 дуже дрібно порізані мариновані огірочки
    дрібно порізана зелень
    пропущений через часникодавку часник
    1 солодка червона перчина, дрібно нарізана

    Приготування:

    Все добре перемішати, та смакувати з шашликом!
    Соуси та заправки | Переглядів: 1583 | Додав: slav4uk | Дата: 27.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад:

    50 грам свіжого хрону потерти на дрібній терці (до такої роботи беріть мужа або комбайн, кого легше вмовити)
    4 зварених на круто яйця
    сік з одної цитрини
    1/2 скл сметани і одна ложка майонезу (за бажанням)
    сіль, перець

    Приготування:

    Яйце і хрін втерти на дрібній терці (не така як на деруни а як на сир) і заправити сметаною, соком цитрини, сіллю і перцем. Попробуйте на смак, якщо вам дуже «солодке» то додайте ложку-дві майонезу.

    Соуси та заправки | Переглядів: 1207 | Додав: slav4uk | Дата: 27.03.2011 | Коментарі (0)

    Склад (приблизно на 500мл майонезу):
       2 жовтки;
       2 ч.л. гірчиці;
       450мл рафінованої соняшникової олії;
       1-2 ч.л. соку з цитрини;
       Сіль;
       Цукор до смаку;
     
    Приготування:
       Жовтки розтерти з гірчицею і дуже поволі (буквально по одній краплині) вливати олію. Збивати віничком або міксером. А як майонез почне гуснути, можна олію вливати більшими порціями. Не припиняючи збивати, поступово вливайте лимонний сік. Заправте сіллю та цукром.
     
    Порада:
       Усі складники повинні мати однакову кімнатну температуру.
     
    Соуси та заправки | Переглядів: 903 | Додав: slav4uk | Дата: 27.08.2010 | Коментарі (0)