Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Як Ви попали на даний сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    У категорії матеріалів: 21
    Показано матеріалів: 1-10
    Сторінки: 1 2 3 »

    Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

    Інгредієнти:
    8 середніх за розміром картоплин
    100 гр. будь-якого твердого сиру
    100 гр. нежирної шинки
    8 чайних ложок вершкового масла
    4 зубчики часнику
    зелень петрушки і кропу
    листя салату і сіль за смаком

    Другі страви та холодні закуски | Переглядів: 845 | Додав: slav4uk | Дата: 17.10.2014

    Інгредієнти:
    4 великі-превеликі картоплини
    150 г шинки (грудинки, шийки ...)
    150 г твердого сиру
    вершкове масло
    майонез або сметана.

    Другі страви та холодні закуски | Переглядів: 800 | Додав: slav4uk | Дата: 17.10.2014

    Інгредієнти для приготування: Баклажанна закуска «Світлофор»:
        баклажани - 500 г,
        помідори - 300 г,
        кукурудза - 3-4 ст. ложки,
        цибуля - 150 г,
        кріп - 50 г,
        сіль, олія.

    Другі страви та холодні закуски | Переглядів: 612 | Додав: slav4uk | Дата: 14.10.2014

    На 8 порцій знадобиться:

    Макаронні вироби лазаньї - 230г;
    Ріпчасту цибулю - 2шт (200г);
    Куряче філе - 700-800г;
    Шампіньйони - 300г;
    Томатна паста - 150-200г;
    Петрушка;
    Базилік;
    Сухий базилік;
    Знежирений сир - 400г;
    Сир Пармезан (або будь-який інший твердий сир) - 100г;
    Сир Моцарела - 150-200г;
    Куряче яйце - 1шт (60г);
    Сіль - за смаком;
    Чорний мелений перець - за смаком;

    Оливкова або соняшникова олія - ​​1 столова ложка (15г);
    Форма - я використовувала форму розміром 30х21см і висотою 5 см;
    Фольга.

    Другі страви та холодні закуски | Переглядів: 726 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014


    Інгредієнти:

    фарш:700-г;
    яйця:1-шт;
    цибуля:1-шт;
    батон:0,25-шт;
    сіль;
    перець;
    часник:2-шт;
    сухарі:100-г;
    печериці:200-г;
    циблуя:0,5-шт;
    олія:2-ч.л

     

    Другі страви та холодні закуски | Переглядів: 528 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:

    4 шт яєць
    50 гр майонезу
    50 гр подрібненої цибулі
    50 гр гірчиці

    Другі страви та холодні закуски | Переглядів: 546 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:

    реберця (свинячі, баранячі) - 700 г
    спеції за смаком
    майонез - 100 г
    кетчуп - 100 г
    гірчиця - 100 г
    цибуля - 1 шт.
    олія рослинна

    Другі страви та холодні закуски | Переглядів: 564 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:

    крильця;
    яблука;
    сіль;
    перець;
    трави;
    яйце:1-шт;
    вода:3-ст.л;
    боршно;
    гашена сода:0,25-ч.л

     

    Другі страви та холодні закуски | Переглядів: 608 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:
    Яйце куряче 4 шт.
    Сіль ¼ ч.л.
    Вершкове масло 30 г
    Пармська шинка 20 г
    Рукола 10 г

    Другі страви та холодні закуски | Переглядів: 524 | Додав: slav4uk | Дата: 16.04.2014

    Інгредієнти:

    куряче філе - 3 шт
    сіль - 0,5 пачки
    італійські трави
    олія

    Спосіб приготування:

    1. На деко висипаємо сіль рівним шаром.
    2. Викладаємо філе, змащене олією. Посипаємо травами.
    3. Випікаємо при 180 градусах 50-60 хвилин.

     

    Другі страви та холодні закуски | Переглядів: 564 | Додав: slav4uk | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

    1-10 11-20 21-21