Головна | Реєстрація | Вхід
Кулінарні рецепти
Меню сайта
Категорії рецептів
Салати [57]
Великодні рецепти [3]
Перші страви [10]
Другі страви та холодні закуски [21]
Безалкогольні напої [4]
Алкогольні напої [3]
Десерти та випічки [44]
Все інше [0]
Корисні поради [3]
Цікаві статті [3]
Господареві на замітку [1]
Закрутки [5]
Соуси та заправки [5]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Пошук
Друзі сайту
  • Твори, реферати, курсові!!
  • Реклама
    Головна » Статті » Другі страви та холодні закуски

    Картопля запечена у фользі з сиром і шинкою

    Інгредієнти:
    8 середніх за розміром картоплин
    100 гр. будь-якого твердого сиру
    100 гр. нежирної шинки
    8 чайних ложок вершкового масла
    4 зубчики часнику
    зелень петрушки і кропу
    листя салату і сіль за смаком


    Приготування:
    1 . Картопля перед запіканням необхідно очистити і зрізати один кінець , для того чтобикартофель тримався вертикально. Потім картоплю вертикально надрізаємо по всій довжині. Таких надрізів потрібно зробити 8-9 на кожній картоплині .
    2 . Шинку нарізаємо пластинами розміром з висоту надрізів на картоплі . Часник очистити і продавити давілкой . Після цього кожну надрізану картофелену солимо , перчимо , посипаємо продавленим часником.
    3 . У кожен надріз в картоплі укладаємо пластинку шинки . Потім поливаємо кожен картопля розтопленим вершковим маслом. Одну чайну ложечку на одну картофелену .
    4 . Духовку розігріваємо до температури 180 градусів. Кожну картофелену загортаємо в фольгу. Укладаємо на деко і ставимо в духовку на 45 хвилин. Після приготування фольгу розгортаємо , картопля укладаємо на тарілки прикрашені зеленню і листям салату. Посипаємо гарячу картоплю натертим сиром.

    Категорія: Другі страви та холодні закуски | Додав: slav4uk (17.10.2014)
    Переглядів: 846 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0